Стартовий набір glo™ hyper - спробуй новинку

Стартовий набір glo™ hyper - спробуй новинку

Девайс glo™ hyper — найбільш технологічний пристрій для нагрівання тютюну в лінійці glo. Механізм роботи пристрою полягає в тому, що тютюн не спалюється, а нагрівається, внаслідок чого утворюється нікотиновий аерозоль.
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

Як результат — тютюн зберігає максимум смаку, при цьому попелу та диму немає*, а кількість виділених токсинів на 90% менша**.  

Особливості новинки 

Основних переваг glo™ hyper декілька: 

  1. Вдосконалений принцип роботи. Інноваційна технологія індукційного нагрівання тютюну забезпечує більш інтенсивний і насичений смак. Це гідно оцінять навіть вибагливі споживачі нікотинової продукції.
  2. Новий формат стіків. Для glo™ hyper використовуються стіки іншого формату. Вони на 15% більші у діаметрі, ніж стіки для glo pro, та містять на 30% більше тютюну.
  3. Стильний вигляд. Дизайн пристрою розробляли в Лондоні. Він простий, лаконічний і функціональний. Зовні девайс покритий матеріалом soft touch***, особливо приємним на дотик. 
  4. Широка кольорова гама. Чорний, синій, помаранчевий чи білий — вибирай під настрій та доповнюй щоденні look’и стильним девайсом. 
  5. Два режими. У режимі Standard час нагрівання тютюну становить 20 секунд, а сам сеанс триває 4 хвилини. Якщо хочеться більш насиченого смаку — можна обрати Boost. Температура нагрівання тютюну в цьому випадку сягне 280 градусів, що забезпечить інтенсивніші смакові відчуття.
  6. Компактність. Завдяки невеликому розміру (82,5×43×21 мм) glo™ hyper легко поміщається в клатч, портмоне, кишеню куртки або джинсів. 
Девайс glo™ hyper — це вибір: 
  • Офісних працівників, які не бажають, щоб їхнім колегам заважав працювати сигаретний запах, що залишається на одязі та руках курця. 
  • Людей, які багато часу протягом дня знаходяться у дорозі й не мають змоги відволікатися на пошук попільнички. 
  • Усіх, хто хоче курити вдома без необхідності весь час виходити на вулицю. 

Шанувальники свіжості оцінять стіки**** з ароматом ментолу і нотками міксу червоних ягід, а поціновувачам екзотики сподобається смак тропічних фруктів. Тим, хто вибирає класику, радимо стіки для hyper з кремовими відтінками та м’яким післясмаком або з легким ароматом лісової ягоди та фільтром із солодким присмаком.

Стартовий набір glo™ hyper включає:  
  • Пристрій для нагрівання тютюну — вибирайте колір, який найкраще підкреслить ваш індивідуальний стиль. 
  • USB-кабель і блок живлення. До речі, одного заряду акумулятора вистачає до 20 сеансів*****. 
  • Щітку для чищення пристрою від залишків тютюну
  • Детальну інструкцію з використання glo™ hyper. 
  • 10 пачок стіків вибраного смаку, аби ви змогли одразу ж протестувати покупку. 

* У порівнянні зі звичайною сигаретою під час куріння. Це не обов'язково означає, що цей продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти.
** Порівняння диму від спаленого тютюну в стандартних сигаретах 3R4F (приблизно 9 мг смол) і аерозолю від нагрітого тютюну в пристрої glo. Порівнюються 9 шкідливих компонентів, рекомендованих Всесвітньою Організацією Охорони здоров'я до зменшення. Це не обов'язково означає, що даний продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти.
*** Окрім glo™ hyper у білому кольорі.
**** Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання.
***** При використанні в режимі Boost. За умови повністю зарядженого акумулятора і може відрізнятися в залежності від поведінки споживача.