Чи можливе повторне використання стіків glo™?

Чи можливе повторне використання стіків glo™?

Розповідаємо, як правильно користуватись стіками для glo™ та які вони бувають.
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання. 

Пристрої для нагрівання тютюну glo™ — це сучасні девайси, для яких спеціально розроблені стіки neo™ з високоякісним подрібненим тютюном у складі. Під час нагрівання стіків до температури 250-280°C утворюється насичений нікотином аерозоль. 

Завдяки процесу нагрівання, стіки для glo™ мають менше запаху*, який може залишатися після куріння традиційних сигарет та зазвичай затримується на одягу чи меблях. Крім того, в процесі сесії не утворюється попіл та відсутнє горіння**. Можливо через це у деяких користувачів може виникнути враження, що стіки neo™ придатні до повторного використання. 

Однак, це зовсім не так! Розповідаємо чому. 

Які бувають стіки для glo™? 

Сьогодні існує дві основні лінійки пристроїв glo™ — PRO та HYPER. До першої групи належать девайси glo™ PRO та glo™ PRO SLIM. А до другої — glo™ HYPER+, glo™ HYPER UNIQ та glo™ HYPER X2. Стіки до них розрізняються відповідно. 

Стіки neo™ формату «Нано». Тонші стіки, які підходять для девайсів із лінійки PRO. Ці стіки мають особливий фільтр, який називається Premium Tube. Фільтр не деформується під час сесії, тому користуватись пристроєм дуже зручно. 

Стіки neo™ формату «Демі». Товстіші стікі, розроблені для пристроїв серії HYPER. Ці стіки містять на 30 % більше добірного тютюну, ніж стіки для пристрою glo™ PRO***. Це забезпечує більше насичення протягом сесії. 

Зверни увагу, що стіки різних форматів відрізняються діаметром, тому їх можна використовувати лише з пристроєм для якого вони розроблені. 

Які ж бувають смаки стіків neo™? 

Якщо ти маєш пристрій серії PRO, то зможеш спробувати такі тютюнові стіки: 

  • neo™ Sticks Boost Scarlet — смак тютюну з фруктовим ароматом та капсула зі смаком карамелі.
  • neo™ Sticks Boost Red — освіжаючий аромат тютюну та капсула із ягідним смаком.
  • neo™ Sticks Rich Tobacco — тютюнові стіки з насиченим смаком.
  • neo™ Sticks Boost Royale — преміальний смак тютюну з чорничним ароматом та капсула зі смаком червоних ягід.
  • neo™ Sticks Smooth Tobacco — тютюнові стіки з кремовими нотками та м’яким післясмаком.

Якщо ти надаєш перевагу капсульним рішенням, а твій пристрій має назву HYPER, зверни увагу на стіки із поєднанням смаку тютюну та капсул з різними ароматами. 

  • neo™ Demi Purple Click — стіки, що поєднують смак преміального тютюну та ягідного аромату з капсулою зі смаком лісової ягоди.
  • neo™ Demi Scarlet Click — мають аромат освіжаючого ментолу та фруктів, доповнені капсулою зі смаком червоних ягід.
  • neo™ Demi Tropic Click — збалансований та насичений тютюновий аромат, та капсула зі смаком тропічних фруктів.
  • neo™ Demi Purple Yellow Mix — тютюнові стіки із подвійною капсулою зі смаками ананаса та чорниці, та фільтром із солодким присмаком.
  • neo™ Demi Tropic Mix — тютюн з ароматом кокоса та капсулою зі смаком ананаса.

Окремо варто розказати про лінійку стіків, що присвячені естетиці класичного тютюну. 

Це пʼять варіантів стіків, смак яких найбільше нагадує смак традиційних сигарет. 

  • neo™ Demi Terracotta Tobacco — стіки з насиченим ароматом тютюну та м’яким післясмаком.
  • neo™ Demi Rich Tobacco — поєднання тютюнового листя Берлей, висушеного теплим вологим повітрям, з тютюнами сортів Вірджинія та Орієнталь створює насичений та інтенсивний смак.
  • neo™ Demi Classic Tobacco — висушене під сонячними променями Середземномор’я, тютюнове листя Орієнталь насичується місцевими ароматами. Класичний тютюновий смак збагачений букетом духмяних ноток.
  • neo™ Demi Smooth Tobacco — відібране тютюнове листя Орієнталь, висушене особливим чином, повільно карамелізується та вивільняє м’який смак з легкими кремовими нотками.

Як користуватися glo™ і стіками neo™? 

Всередині пристрою є спеціальна камера циліндричної форми, де і нагріваються стіки neo™. Тютюн для neo™ висушений спеціальним чином та оброблений гліцерином, що дозволяє виділяти нікотин за температури майже в три рази нижчої, ніж під час куріння звичайних сигарет. У цьому полягає причина, чому стіки neo™ не можна курити, як сигарети. Під час нагрівання стіки для glo™ віддають усі свої смакові властивості, тому використати стіки glo™ повторно не вийде. 

По-перше, це не принесе жодного задоволення і замість аерозолю ти можеш отримати тільки неприємний присмак. По-друге, використовуючи стіки glo™ повторно, ти можеш зашкодити та забруднити девайс glo™. Це призведе до деформації стіка, а вже використаний тютюн може потрапити всередину камери для нагрівання. 

Як почистити glo™? 

Якщо вже так сталося, що ти випадково використав стіки neo™ повторно — і тютюн потрапив в камеру нагрівання, не варто переживати. Зараз ми розкажемо, як почистити glo™. 

Для цього знадобляться палички для чищення glo™ або щіточка для чищення пристрою glo™. Паличка для чищення є одноразовою. Вона містить спеціальну рідину, яка дозволяє краще прочистити камеру для нагрівання тютюну в девайсах. Натомість щіточка для чищення девайсів glo™ дозволяє видалити будь-які залишки тютюну ззовні та зсередини пристрою. 

Чистити девайс glo™ варто після кожних 20 сесій. Не треба витрушувати тютюн з камери нагрівання, намагатися вибити його, або дістати іншими засобами, окрім щіточки чи паличок. Так ти можеш пошкодити та вивести з ладу пристрій. 

Де придбати стіки для glo™? 

Купити glo™ стіки можна у більшості супермаркетів, на АЗС та у спеціальних точках продажу. Крім того, ти можеш переглянути весь асортимент товарів, відвідавши glo™ офіційний сайт. Першим придбати новинки та дізнатись актуальні пропозиції можна у спеціалізованих просторах glo™ studio або glo™ pop-up. Їх адреси та графік роботи можна також знайти, відвідавши офіційний сайт glo™ або за безкоштовним номером телефону 0-800-50-90-80 або 8008****. 

Також можеш спробувати новий зручний PWA-додаток «Мій glo™» або чат-бот у телеграмі @myglo_ua_bot. 

* Менше запаху після використання в порівнянні зі звичайною сигаретою під час куріння. Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність. 

** Нагріває тютюн, без горіння. Цей продукт не виключає всіх ризиків та містить нікотин, що викликає залежність. 

*** У порівнянні зі стіками для glo™ pro у форматі нано  

**** Тільки для повнолітніх.