Сумісність glo™ зі стіками інших виробників?

Сумісність glo™ зі стіками інших виробників?

Які стіки підходять для твого девайса та чи можна використовувати стіки інших виробників.
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

Якщо ти повнолітній споживач нікотину та користуєшся системою нагрівання тютюну glo™, тобі добре відомі стіки neo™, розроблені спеціально для наших девайсів. У моменти, коли під рукою немає звичних стіків, у тебе може виникнути питання: «Чи можливо користуватися пристроєм glo™ зі стіками інших виробників?». 

Коротка відповідь на це питання: користуватися пристроєм glo™ зі стіками інших виробників не можна. Зараз ми розкажемо, чому, і як правильно підібрати стіки для твого девайсу. 

Чому не можна використовувати для glo™ стіки інших виробників?  

Пристрої glo™ використовують інноваційну технологію нагрівання тютюну, тобто стіки в них не горять. На відміну від звичайних сигарет, стіки для glo™ виділяють нікотин виключно під час нагрівання. Коли нагрівальний елемент всередині девайса досягає температури 250°, тютюн виділяє аерозоль, насичений нікотином. Таким чином використання стіків відбувається без попелу та горіння*. 

Стіки neo™ розроблені відповідно до характеристик пристроїв glo™, тож тільки з ними вони можуть правильно нагріватися та виділяти насичений нікотином аерозоль. Стіки інших виробників відрізнятимуться за розміром та потребуватимуть іншої температури нагрівання, тому просто не будуть підходити до твого девайсу. Тож використовувати для пристроїв glo™ стіки інших виробників неможливо. 

Які стіки я можу використовувати зі своїм пристроєм glo™  

Зверни увагу, що навіть в рамках технології glo™ є два формати стіків, які створені для різних пристроїв. 

Якщо ти користуєшся девайсом glo™ PRO або glo™ PRO SLIM, тобі потрібні стіки формату «Нано». 

Ці стіки мають особливий фільтр, який називається Premium Tube. Фільтр не деформується під час сесії та допомагає зробити процес використання glo™ більш зручним.  

У магазинах та на офіційному сайті glo™ ти можеш замовити такі стіки для glo™ PRO:  

Для користувачів серії HYPER існують стіки формату «Демі». Не має значення, користуєшся ти пристроєм glo™ HYPER+, glo™ HYPER+ UNIQ або новеньким glo™ HYPER Х2 для кожного з цих девайсів підходять стіки формату «Демі». Ці стіки містять на 30 % більше добірного тютюну**, ніж стіки для пристрою glo™ PRO.  

Стіки neo™, які підходять до glo™ HYPER+, glo™ HYPER+ UNIQ та glo™ HYPER Х2:  

Також для девайсів із серії HYPER розроблена лінійка, присвячена смаку класичного тютюну. До неї входить: 

Стіки «Нано» та «Демі» відрізняються за розміром, тому не можуть бути використані у девайсі, який не призначений для них, навіть в рамках технології glo™. 

* Нагріває тютюн, без горіння. Цей продукт не виключає всіх ризиків та містить нікотин, що викликає залежність  

** У порівнянні зі стіками для glo™ PRO у форматі «Нано».