Тест-драйв девайсів glo™ відтепер триває 21 день

Тест-драйв девайсів glo™ відтепер триває 21 день

Завітай у фірмовий магазин glo™ і ми допоможемо тобі з вибором девайсу та оформимо тест-драйв
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

Ми завжди радимо тестувати наші пристрої перед покупкою, особливо, якщо ти тільки вирішив перейти на систему нагрівання тютюну glo™. Щоб краще розібратись, чи підходить тобі новий спосіб споживання нікотину, ми подовжили термін тест-драйву.

Тепер він складатиме 21 день.

На тест-драйв може записатись будь-який повнолітній споживач нікотину, якщо він ще не має зареєстрованих девайсів. Та навіть якщо ти вже активно користуєшся пристроєм glo™, то можеш спробувати альтернативну модель. Наприклад, якщо твій пристрій — glo™ PRO, ти можеш записатись на тест-драйв glo™ HYPER+. І навпаки: усі користувачі glo™ HYPER+ можуть протягом трьох тижнів безкоштовно тестувати glo™ PRO.

Якщо ти проходив тест-драйв раніше, але відчуваєш, що все ще не можеш визначитись — записуйся на повторний тест-драйв. Та зверни увагу: ти не можеш оформити кілька тестів одночасно. Спочатку потрібно повернути перший пристрій, а тоді вже записуватись на наступний тест-драйв.

Записатись на тест-драйв можна у будь-якому фірмовому просторі glo™.

Повний перелік glo™ studio та glo™ pop-up, які зараз відкриті, можна перевірити за цим посиланням. Наші консультанти розкажуть тобі детально про кожну модель, та запропонують заповнити спеціальну форму, тому не забудь взяти з собою документи. На 1-й та 5-й день користування пристроєм glo™ з тобою зв’яжуться наші консультанти. Вони пересвідчяться, що у тебе немає питань щодо технології нагрівання тютюну та все проходить добре.

Тож, якщо у тебе є будь-які запитання щодо технології нагрівання тютюну або ти хочеш спробувати наші девайси в дії, тест-драйв — найкращий спосіб отримати відповіді.

Правила проведення тест-драйву

Дата публікації 24.05.22