Стіки зі смаком кавуна: подовжи літо!

Стіки зі смаком кавуна: подовжи літо!

Відтепер у лінійці стіків neo для glo hyper з’явився новий смак Watermelon Mix – поєднання високоякісного тютюну Вірджинія, освіжаючих ноток солодкої м'яти та капсули зі смаком соковитого кавуна. Для ще більш вираженого смаку стіки мають фільтр із солодким присмаком. 
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

Що зазвичай ми робимо взимку? Граємо в сніжки, намагаємося не впасти на слизькій дорозі, гріємося теплим чаєм та…мріємо про літо. glo пропонує освіжити спогади та відчути такий приємний смак стиглого літнього кавуна. 

Відтепер у лінійці стіків neo для glo hyper з’явився новий смак Watermelon Mix – поєднання високоякісного тютюну Вірджинія, освіжаючих ноток солодкої м'яти та капсули зі смаком соковитого кавуна. Для ще більш вираженого смаку стіки мають фільтр із солодким присмаком. Усе це створює багатогранний та насичений досвід для повнолітніх споживачів glo hyper.

Що треба знати про новий смак Watermelon Mix

Watermelon Mix – це стіки з капсулою зі смаком соковитого кавуна. Тобто на початку сеансу споживача зустрічає делікатний смак тютюну з освіжаючими відтінками м’яти. Кавуновий смак ховається в капсулі, яку необхідно «клікнути», щоб відчути всі барви смаку та познайомитись із новинкою по-справжньому.

Як і всі стіки нового формату, Watermelon Mix має на 15% збільшений розмір та містить на 30% більше тютюну, ніж стіки для glo pro. Кожен стік із середини огорнуто спеціальною фольгою, що запобігає горінню, а також Premium Tube фільтром, який не деформується під час використання. Це дозволяє зробити сеанс більш гігієнічним.

Через збільшений розмір стіки зі смаком кавуна Watermelon Mix не можна використовувати для glo pro чи інших моделей пристрою, окрім glo hyper. 

Стіки зі смаком кавуна Watermelon Mix

 

Стіки з капсулою для пристрою glo hyper

Стіки для glo hyper представлені широкою палітрою різноманітних смаків. Передбачені варіанти як для поціновувачів справжнього тютюнового смаку, так і для любителів вибухових фантазійних поєднань. Найбільшим асортиментом представлені стіки з капсулою:

  • Redberry Pastel — високоякісний тютюн, доповнений освіжаючим ментоловим смаком та капсулою зі смаком червоних ягід.
  • Brilliant Berry — класична мелодія тютюну сплітається з ягідними нотками. Її доповнює капсула зі смаком лісових ягід та фільтр із солодким присмаком.
  • Magnetic Pineapple — класичний тютюн та яскравий смак тропічних фруктів з капсули дозволять подумки перенестися на екзотичні острови.
  • Pina Coolada — поєднання класичного тютюну з присмаком кокосу та фільтра із солодким присмаком. Піна Кулада також має капсулу зі смаком ананаса, що дозволяє відчути цікавий тропічний коктейль.
Все ще вибираєте між новими стіками зі смаком кавуна або перевіреним улюбленим варіантом? Міксуйте смаки, створюйте власний настрій за допомогою лише одного «кліку».

* Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання.