З чого складаються стіки glo

З чого складаються стіки glo

Що таке тютюнові стіки neo, з чого вони складаються, та які стіки існують для пристроїв glo.
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

Усі повнолітні споживачі тютюну та користувачі продукції glo знають, що разом із пристроями для нагрівання тютюну можна використовувати тільки спеціальні тютюномісні стіки neo*. Вони прості та зручні у використанні, мають багато смаків та створені, щоби забезпечити споживачам максимум комфорту та справжнього тютюнового аромату.

За зовнішнім виглядом стіки нагадують класичні сигарети: вони також мають фільтр, тютюн, підготовлений для нагрівання, загорнутий у спеціальний папір. Але це цілковито самостійний продукт, адже він призначений для нагрівання, а не горіння. На відміну від сигарет, стіки не продукують попелу та диму**, а кількість токсинів у аерозолі  на 90% менша***, ніж у класичній сигареті.

З чого ж складаються тютюнові стіки neo та який смак обрати? Давайте розбиратися.

Що таке тютюнові стіки neo?

Стіки для нагрівання neo було створено спеціально для пристроїв glo, адже використовувати з ними класичні сигарети не можна. Стіки neo мають інший розмір, який підходить до нагрівальної камери, а також спеціальним чином підготовлений тютюн, який дозволяє смаку максимально розкритися саме під час нагрівання до температури 245-280°C.

Сьогодні існує два види стіків neo:

  • для glo pro чи більш старих моделей – це тонкі стіки з цілою палітрою різних смаків;
  • для glo hyper – тютюнові стіки формату демі, що мають на 15% збільшений розмір та містять на 30% більше тютюну.**** Для тих, хто бажає ще більшого насичення. 

Через різницю у розмірі стіки не можуть використовуватися з невідповідними моделями пристроїв. Новий формат стіків демі підходить тільки для glo hyper та glo hyper+, а нано формат – для усіх моделей, що випускалися раніше, зокрема і для glo pro. Не можна «курити» стіки, як класичні сигарети – вони для цього не призначені.

З чого складаються стіки neo

Незалежно від виду стіків, усі вони містять якісні інгредієнти:

  • спеціально підготовлений відновлений тютюн сорту Вірджинія;
  • сигаретний папір;
  • Premium Tube фільтр, що не деформується у процесі використання. Це дозволяє зробити сеанс більш комфортним та гігієнічним;
  • гліцерин, яким просочується тютюн для утворення аерозолю;
  • ароматизатори чи капсули з ароматичною рідиною.

І все здається зрозумілим, окрім, напевно, одного питання. Що ж таке відновлений тютюн? Попри назву, не це вказує на погану якість сировини. Навпаки, для стіків використовується найякісніше тютюнове листя. «Відновленим» воно називається через технологію виробництва: відібраний тютюн дуже дрібно перемолюється та зволожується. Після цього з отриманої суміші формуються пласти, котрі висушують і тонко нарізають.

Навіщо це робиться? Для багатогранного аромату. Відновлений тютюн є м’ягким, має оксамитовий збалансований смак та найкраще підходить для нагрівання. Невисокої температури достатньо, щоб справжній аромат цілком розкрився, демонструючи споживачеві насичений смак.

Які стіки існують для пристроїв glo?

Як ми вже згадували, стіки для нагрівання у пристроях glo можуть бути двох форматів. Але, незалежно від формату, вони ще бувають і різних видів. Наприклад, стіки зі смаком тютюну, з капсулою або доповнені спеціальною капсулою. Кожен формат має свої смаки, часто вони відрізняються. Найбільшим асортиментом представлені смаки з капсулою.

Якщо раніше ви використовували класичні сигарети з капсулою, вам буде знайомий принцип її дії. Капсула – це маленький «шарик» з ароматичною рідиною, що міститься під фільтром. Вона є герметичною, то ж не заважає насиченому справжньому смаку тютюнових стіків. Щоб «звільнити» смак, потрібно клікнути капсулу та випустити ароматичний наповнювач, який повністю змінить аромат та смак стіків.

Формат стіків neo представлений такими смаками, доповненими капсулою:

  • Creamy Tobacco – кремові нотки;
  • Dark Fresh – смак ментолу і ягід;
  • Rich Tobacco – оксамитовий аромат класичного тютюну;
  • Boost Royale – аромат чорниці та капсула зі смаком червоних ягід;
  • Boost Red – капсула зі смаком ягід;
  • Boost Scarlet – фруктові нотки і аромат карамелі.

Стіки neo нового формату також мають капсулу і представлені такими смаками:

  • Redberry Pastel – освіжаючий тютюн із ментоловими нотками, що містить капсулу з вибуховим міксом стиглих червоних ягід.
  • Brilliant Berry – класичний тютюн з ягідними нотками, доповнений капсулою зі смаком лісової ягоди та фільтром із солодким присмаком. 
  • Magnetic Pineapple – високоякісний тютюн та капсула зі смаком тропічних фруктів. 
  • Pina Coolada – поєднання насиченого тютюну, стиглого кокоса та капсули зі смаком ананасу. Додатково має фільтр із солодким присмаком.
  • Watermelon Mix - делікатний тютюновий смак, з ароматом солодкої м'яти та капсулою зі смаком кавуна.
  • Pineapple Berry Mix - баланс аромату тютюну і кокосу, з капсулами зі смаком ананасу та чорниці.
  • Sunset Swing - літній смак, натхенний біттер шпріц коктейлем.
  • Twilight Dance - вишуканий смак іспанської сангрії. 
  • Midnight Dance - освіжаючий смак, саме для вечірки. 

 Де можна купити стіки для glo

Тютюнові стіки neo можна замовити на офіційному сайті https://myglo.com.ua/, через соціальні мережі, а також придбати офлайн: у магазинах glo Studio, тютюнових відділах маркетів, у спеціалізованих кіосках. Зверніть увагу, що онлайн можна придбати тільки блок, що складається з 10 пачок – це мінімальний обсяг замовлення.

* Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання.

** Не сигаретний дим, а аерозоль від нагрітого тютюну. Це не обов'язково означає, що даний продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти.

***  Цей продукт не виключає всі ризики і містить нікотин, що викликає залежність. Порівняння диму від спалюваного тютюну в стандартній сигареті (приблизно 9 мг смол) і аерозолю від нагрітого тютюну в пристрої glo. Порівнюється 9 типів шкідливих речовин, які Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендує скоротити у димі сигарет.

**** У порівнянні зі стіками для glo pro у форматі нано.