Де купити glo™ в Сумах?

Де купити glo™ в Сумах?

П'ять вагомих причин відвідати острівець бренду glo™ у ТРЦ Manufaktura mall у місті Суми.
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.  

Manufaktura mall на вулиці Харківській у Сумах — це один із найбільших ТРЦ у місті, що має понад 70 магазинів та торгових точок. Саме там на першому поверсі ти знайдеш фірмовий простір бренду glo™, що працює у форматі pop-up.   

Слово «pop-up» вказує на те, що магазин в Сумах невеликого розміру. Та попри розмір, там доступна більшість послуг, які можна знайти у магазинах формату studio.   

Чому повнолітньому користувачу варто завітати у pop-up магазин glo™ у ТРЦ Manufaktura mall?  

1. Купити glo™ в Сумах.   

У фірмовому просторі glo™ у місті Суми ти знайдеш усі актуальні пристрої бренду glo™ включно із флагманською моделлю glo™ Hyper X2 та новинкою glo™ Hyper X2 Air, яка зʼявилася у продажу весною 2023 року.  

2. Отримати консультацію.  

Якщо ти маєш будь-які питання щодо роботи пристрою або помічаєш, що девайс працює неналежним чином — тобі до нас. Кваліфіковані консультанти можуть багато розповісти про технологію нагрівання тютюну та провести діагностику девайсу.  

3. Прикрасити девайс.   

Нещодавно в нашому арсеналі послуг зʼявилися кольорові захисні плівки, які ми даруємо користувачам абсолютно безкоштовно. Потрібно лише завітати до магазину glo™ studio або glo™ pop-up у твоєму місті та обрати колір, який тобі сподобався. За кілька хвилин консультант нанесе захисну плівку, і твій девайс отримає новий вигляд. 

4. Оформити тест-драйв.  

Якщо ти не знаєш, який із нових девайсів glo™ тобі найкраще підходить, радимо записатися на тест-драйв і користуватися пристроєм протягом трьох тижнів. За цей час ти зможеш більше дізнатися про технологію нагрівання тютюну та зрозуміти, чи підходить вона для тебе.   

5. Отримати ХР.  

Віднедавна ми нагороджуємо тебе, навіть коли ти користуєшся безкоштовними послугами. Приходь у glo™ pop-up у ТРЦ Manufaktura mall, здійсни покупку на будь-яку суму або скористайся однією із безкоштовних послуг, наведених вище. А ми поповнимо твій рахунок на 5 ХР. Для цього тобі потрібно мати твій штрих-код клієнта у додатку «Мій glo™».  
  

Де купити glo™ в Сумах?   

ТРЦ Manufaktura mall   

м. Суми, вул. Харківська, 2/2  

телефон — +38 050 301 50 23  

Години роботи — 10:00–19:45