Чому мої стіки коштують дорожче?

Чому мої стіки коштують дорожче?

Відповідаємо на питання в матеріалі
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

*Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними і викликають звикання 

За останні місяці користувачі glo™ не завжди могли знайти свої улюблені стіки у продажу, або помічали, що вони продаються за вищою ціною, ніж зазвичай. Про те, де шукати стіки, ми детальніше розповідали в матеріалі за цим посиланням. А як щодо цін? 

 

Наша позиція незмінна:

З січня 2022 року бренд glo™ не підвищував ціни на девайси та стіки для них. Станом на травень 2022 року рекомендована ціна на стіки та пристрої glo™: 

  • Пристрій glo HYPER+ UNIQ — від 599.00 до 600.20 грн 
  • Пристрій glo HYPER+ — 499.00 грн 
  • Пристрій glo PRO — 499.00 грн 
  • Стіки neo™ для glo PRO — 730.00 грн 
  • Стіки neo™ для HYPER та HYPER+ — від 700.00 до 720.00 грн за блок (10 пачок) 

Усі наші авторизовані партнери продають стіки за рекомендованою ціною. Утім, у деяких регіонах через складну логістику та дефіцит, окремі продавці встановлюють власні ціни на продукцію glo™. Якщо ти зустрів у продажу стіки за вищою ціною, цей продавець не є авторизованим.  
 

Де знайти стіки за рекомендованою ціною?  

Найпростіший спосіб — замовити стіки, девайси або аксесуари онлайн з доставкою у відділення «Нової пошти». Переглянути наявний асортимент та зробити замовлення можна за посиланням.  

Якщо тобі зручніше робити покупки самостійно або ти хочеш отримати більше інформації від наших консультантів, радимо завітати у простори glo™, що працюють у форматі glo™ studio та glo™ pop-up.  Зверни увагу, що перелік працюючих glo™ studio та pop-up магазинів може змінюватися у зв’язку із введеним на території України воєнним станом. Актуальний перелік, контакти та режим роботи glo studio та pop-up магазинів шукай тут

Також у цих містах доступне онлайн-замовлення. Ми доставимо тобі товар курʼєром — у такому випадку сплатити його можна готівкою при отриманні. Ти також можеш самостійно забрати його у магазині та сплатити картою або готівкою. 

Та якщо у твоєму місті немає glo™ studio, ти можеш знайти авторизованого продавця на нашій мапі. За посиланням ти побачиш адреси усіх магазинів, що зараз працюють. Шукай найближчу до тебе точку продажу, а асортимент ти можеш побачити на нашому сайті

Дата публікації 24.05.22