Як відрізнити підробку glo™?

Як відрізнити підробку glo™?

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

glo™ — це сучасні пристрої для нагрівання тютюну, які за останні роки стали дуже популярними в Україні та світі. Вони безпечні у використанні, легкі в керуванні та стильні, тож не дивно, що на деяких ринках почали з’являтися репліки впізнаваних девайсів. Розповідаємо, як може нашкодити підробка glo™ та де безпечно купувати оригінальну продукцію.  

У чому небезпека підроблених glo™ 

Системи нагрівання тютюну, до яких належать пристрої glo™, — це складні технологічні девайси. Не дивно, що запатентовану технологію неможливо повторити без втрати якості. Тож жодна glo™ підробка, навіть якщо вона дублюватиме дизайн, ніколи не може гарантувати безпеку для користувача та порівняні технологічні можливості. Можна зустріти підробки більшості моделей glo™ - як з серії glo™ PRO так і з glo™ HYPER.

Головний ризик, який несе glo™ підробка — небезпека для користувача та людей, що його оточують. Підробка glo™, очевидно, відбувається без жодного контролю, а компоненти, з яких збирають репліки, можуть бути неякісними або навіть шкідливими.

glo™: як відрізнити підробку?  

glo™ оригінал та підробка будуть драматично відрізнятися в комфорті під час користування. Підробка glo™ поступатиметься у зручності, може виділяти неприємний запах під час користування, іскрити, недостатньо або, навпаки, дуже сильно прогрівати стік. До того ж, через використання дешевих і неякісних матеріалів репліка матиме менш привабливий вигляд.

Іще один неприємний наслідок придбання підробки — відмова у сервісному обслуговуванні. Як ми вже зазначали раніше, glo™ підробка може легко вийти з ладу, та офіційна гарантія бренду не поширюється на неавтентичні пристрої. Також тобі навряд чи зможуть допомогти співробітники служби підтримки: стандартний протокол діагностики мало чим допоможе, якщо підробка glo™ вийшла з ладу. 

Як перевірити glo™ на оригінальність? 

Перше, що ти маєш зробити, обираючи пристрій glo™, — упевнитись у надійності продавця. Ми не рекомендуємо купувати девайси у соціальних мережах, на дошках оголошень або в несертифікованих точках продажу. Також обов’язково запитай, чи зможе продавець надати касовий чек — він допоможе тобі, коли ти будеш реєструвати новий девайс, а також під час гарантійного обміну пристрою. 

Є кілька простих способів відрізнити оригінал від підробки glo™. Як ми вже зазначали, glo™ оригінал та підробка будуть помітно візуально відрізнятися. Оригінальний glo™ — стильний моноблок, корпус якого легко та приємно тримати в руці. Уважно роздивись фотографії на офіційному сайті бренду, вони допоможуть зорієнтуватися під час покупки. Якщо у тебе виникають будь-які сумніви щодо походження пристрою — такий девайс краще не купувати.

Обираючи пристрій, зверни увагу, що всі оригінальні glo™ мають унікальний серійний номер, який знадобиться тобі під час реєстрації девайса. glo™ реєстрація — це обовʼязкова умова для отримання гарантійного обслуговування та деяких послуг у фірмових просторах бренду.

Також ми радимо роздивитися паковання пристрою: усі моделі glo™ транспортуються та продаються у коробках з цупкого картону, які мають маркування та обов’язкову інформацію про виробника. Якщо ти бачиш, що текст на пакованні надрукований неохайно, має помилки або явні дефекти друку — перед тобою підробка. 

Найлегший спосіб убезпечити себе від купівлі підробленого пристрою glo™ — купувати його лише у фірмових просторах бренду, на офіційному сайті glo, а також у партнерських магазинах: на сайті «Розетка», у мережах «Алло» і «Табакерка». Також адреси шукай за допомогою нового PWA-додатку «Мій glo™» у твоєму телефоні або у чат-боті в телеграмі @myglo_ua_bot.

Якщо тобі потрібно більше інформації про те, як перевірити glo™ на оригінальність, звертайся на безкоштовну гарячу лінію для користувачів glo™ за телефоном 0-800-50-90-80 або 8008*. 

*Дзвінки безкоштовні. Тільки для повнолітніх.