Як заряджати glo™?

Як заряджати glo™?

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

Девайси glo™ — це пристрої для нагрівання, які вперше з’явились у 2016 році в Японії. В Україні повнолітні споживачі нікотиновмісної продукції можуть придбати одну з п’яти моделей: glo™ PRO, glo™ PRO SLIM, glo™ HYPER+, glo™ HYPER+ UNIQ та glo™ HYPER Х2.

В основі кожного пристрою, незалежно від лінійки, закладена сучасна запатентована технологія, а сам девайс розроблений так, щоб ним було легко та зручно користуватись. Однією із переваг систем glo™ є якісний та безпечний акумулятор, що дозволяє пристрою працювати від 16 до 20 сесій на одному заряді (залежно від конкретної вибраної моделі пристрою)*. Та щоб зарядка glo™ проходила безпечно, а пристрій не вийшов з ладу, потрібно дотримуватись кількох простих але важливих правил. Розповідаємо, що саме варто знати. 

Скільки часу потрібно заряджати glo™?

Пристрої glo™ відомі тим, що заряджаються достатньо швидко. Приблизний час повної зарядки залежить від конкретної моделі пристрою. Так, девайси із лінійки HYPER — glo™ HYPER+, glo™ HYPER+ UNIQ та glo™ HYPER Х2 — заряджаються до 3,5 годин. А для пристроїв PRO-серії — glo™ PRO та glo™ PRO SLIM — повний цикл заряду триватиме до 2 годин.

До речі, якщо ти поспішаєш, а батарея glo™ розрядилась, тобі не обов’язково чекати коли завершиться повний цикл зарядки для glo™. Навіть після короткого підживлення за 5–10 хвилин ти зможеш скористатись своїм пристроєм. Проте не забудь поставити девайс на зарядку одразу, коли матимеш можливість.

Як довго glo™ тримає заряд?

Кількість сесій, які можна зробити на одному заряді пристрою, також залежить від моделі, якою ти користуєшся. Після повної зарядки девайс серії Hyper дозволить зробити до 20 сесій*. Своєю чергою, повного заряду пристрою glo™ PRO також вистачає до 20 послідовних сесій, тоді як glo™ PRO SLIM працює на одному заряді до 16 сесій*. Також на остаточну кількість сесій впливає поведінка користувача та вибраний режим Standard або Boost.

Чи можна заряджати glo™ зарядкою від телефона?

Найкраще заряджати glo™ адаптером, що йде у комплекті до пристрою, підключеним до комп’ютера або розетки. Проте якщо його немає, підійде будь-яка USB Type-C зарядка для glo™ належної якості у тому числі й зарядка від телефона. Ми рекомендуємо використовувати адаптер з параметрами — 5V 1A. Це оптимальне рішення для glo™ зарядки. Ти також можеш використовувати адаптер з напругою 5V 2A та 5V 0,5A. Головне — дотримуватись правил безпеки, що вказані в інструкції до нього.

Що робити, якщо glo™ не заряджається?  

Якщо ти помітив, що не заряджається glo™ — це може свідчити про несправність пристрою. Проте не варто завчасно засмучуватись. Перш за все варто перевірити, чи працює розетка або комп’ютер, від яких ти збираєшся заряджати девайс. Крім цього варто перевірити адаптер, що ти використовуєш. Можливо, знадобиться пошукати адаптер вищої потужності (найкраще підходить адаптер з напругою 5V 1A). Якщо ти визначив, що проблема саме в цьому, радимо придбати USB-блок живлення glo™ (серія YJC010W) та кабель до нього на офіційному сайті glo™. 

Також визначити проблему допоможуть індикатори навколо кнопки керування. Якщо ти помітив, що не заряджається glo™, звернись до інструкції користувача, вона допоможе визначити, про яку несправність сигналізує девайс. Іноді, щоб пристрій почав працювати належним чином, його достатньо перемістити в приміщення з більш прийнятною температурою та дати йому охолонути. Але якщо проблему не вдається вирішити самостійно, з діагностикою або заміною пристрою допоможе служба підтримки користувачів glo™. Отримати її можна у кілька способів:  

  • за безкоштовним номером 8008**;
  • у будь-якому офіційному магазині glo™ studio або glo™ pop-up у твоєму місті;
  • за допомогою оновленого чат-бота @myglo_ua_bot у телеграмі.  

Зверни увагу, що для звернення до служби підтримки твій пристрій має бути зареєстрований. Докладніше про умови гарантії можна дізнатись за посиланням

* При використанні у режимі Буст. За умови повністю зарядженого акумулятора та може відрізнятися залежно від поведінки користувача 

** Дзвінки безкоштовні, тільки для повнолітніх.