Виділяйся разом з glo

Виділяйся разом з glo

Пристрій для нагрівання тютюну gloтм повністю змінює застарілі уявлення про споживання тютюну. Виділяйся серед натовпу з ультрасучасним компактним девайсом, будь на хвилі технологій та прокачай свій стиль.
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

Що таке gloтм?

gloтм — це новий спосіб отримання нікотину без диму і попелу*. На відміну від звичайної сигарети, яка горить приблизно при 900оС, пристрій gloтм не спалює тютюн, а нагріває його до температури 240-245оС (або до 280оС в режимі Boost, який має лінійка gloтм pro). Чому це важливо? Все просто:

  • Без горіння немає диму;
  • Не утворюється попіл;
  • Запах менш виражений**;
  • При нагріванні тютюну виділяється на 90-95% менше токсинів, ніж при курінні класичної сигарети***;
  • Нагрівання дозволяє розкрити справжній насичений смак тютюну.

Пристрої для кожного

Пристрій для нагрівання тютюну gloтм представлений у двох лінійках — компактний і яскравий gloтм nano і потужний солідний gloтм pro.

  • gloтм pro — найпотужніший з представлених на сьогодні пристроїв у лінійці gloтм, що дозволяє провести до 20 сеансів без підзарядки****. Девайс відрізняється своєю потужністю і має режим Boost, що збільшує температуру до 280оС. Нагрівання тютюну відбувається всього за 20 секунд.

gloтм pro — не тільки продуктивний, але й іміджевий пристрій. Його чіткі лінії і стримані відтінки наче підкреслюють статус свого власника.

  • gloтм nano виділяється своїми розмірами: завдяки невеликим габаритам його зручно брати із собою під час подорожей, заходів, на важливі зустрічі тощо. gloтм nano без труднощів поміститься до дамської сумки, кишені піджака або джинсів.

Заряду акумулятора вистачає до 8 послідовних сеансів****. gloтм nano — девайс для стильних і мобільних. Він представлений у широкій гамі кольорів, тому новий власник легко підбере пристрій свого улюбленого відтінку.

Чохли для додаткового захисту

Як і будь-яка техніка, пристрій для нагрівання тютюну вимагає догляду і делікатного використання. Він може вийти з ладу в результаті сильного забруднення або механічних пошкоджень, наприклад падіння з висоти.

Для забезпечення додаткового захисту виробником передбачені спеціальні чохли для gloтм*****. Вони представлені кількома варіантами:

  • міцний і стильний шкіряний на полімерній основі у трьох кольорах;
  • м'який силіконовий;
  • і текстильний на полімерній основі, що захищає від зовнішнього забруднення і подряпин на девайсі.

Крім того, в магазині gloтм можна знайти й інші аксесуари: повсякденний і автомобільний контейнер для стіків, магнітний тримач для зручної зарядки пристрою у машині, додатковий кабель, щіточка і палички для очищення зі спеціальним просоченням.* Не сигаретний дим, а аерозоль від нагрітого тютюну. Це не обов'язково означає, що даний продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти.

** У порівнянні зі звичайною сигаретою під час куріння. Це не обов'язково означає, що даний продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти.
*** Порівняння диму від спалюваного тютюну в стандартних сигаретах 3R4F (приблизно 9 мг смол) і аерозолю від нагрітого тютюну в пристрої glo™. Порівнюються 9 шкідливих компонентів, рекомендованих Всесвітньою Організацією Охорони Здоров'я до зменшення. Це не обов'язково означає, що даний продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти.
**** При повністю зарядженому акумуляторі і може відрізнятися в залежності від поведінки споживача.
***** Ця продукція призначена для використання виключно з glo™.