Алгоритм отримання тестового девайсу glo™

Алгоритм отримання тестового девайсу glo™

Почніть користування glo™ з безкоштовного тест-драйву! Дізнайтеся як отримати свій тестовий девайс.

Зверни увагу, цей матеріал ще від 2020р. Скільки всього сталося за ці роки! Зазнала змін й наша послуга тест-драйв, що тепер коштує 72 грн та тримаває 21 день. Взяти девайс на тестування можна у glo™ studio твого міста, або онлайн - на новій мультибренд платформі - myogo 

Девайс glo™ призначений для нагрівання тютюну аби споживати його без попелу та диму*. Такий метод відрізняється від куріння звичайних сигарет, тому не кожен наважиться змінити свій щоденний ритуал на інший. Саме для тих, хто має сумніви, ми створили спеціальну функцію: безкоштовний тест-драйв пристрою glo™.

Тест-драйв потрібен для того, щоб:

  1. Визначитися, чи подобається вам користуватися девайсом glo™ замість звичайних сигарет. 
  2. Визначити, чи зручно носити його із собою, як користуватися. Відчути усі переваги, про які ми розповідаємо.
  3. Визначитися у виборі між glo™pro та glo™hyper.
  4. Точно знати, що купуєш.

Як отримати glo™ безкоштовно для тест-драйву? 

Якщо ви вирішили, що хочете безкоштовно протестувати пристрій для нагрівання тютюну, потрібно: 

  1. Заповнити анкету та вибрати пристрій до вподоби - glo™ pro або glo™ hyper. У чому різниця? Пристрій glo™ pro використовується зі стіками у форматі нано. Тоді як для девайсу glo™ hyper призначені стіки у новому форматі**, більші на 15% і що містять на 30 % більше тютюну ніж стіки для попередніх моделей девайсу. Про безкоштовний тест-драйв також можна запитати в магазині glo studio. 
  2. glo експерт проконсультує та віддасть ваш glo™ на тимчасове користування. 
  3. Випробовуєте свою новинку протягом 3 днів. 
  4. Якщо це був приємний досвід — замовляєте доставку власного нового пристрою glo™ додому. 

Тож звертайтеся за тестовим користуванням, щоби переконатися, чи варто вам змінити звичайні сигарети на сучасний девайс для нагрівання тютюну.

Як саме працює пристрій glo™? 

Цей девайс дозволяє споживати нікотин без попелу та з менш вираженим запахом***. Це можливо завдяки спеціальним стікам: з оригінальним тютюновим смаком чи з різними смаковими відтінками. Для glo™ ми розробили цілу низку смаків, серед яких: класичний тютюновий із цитрусовим присмаком, тютюновий із фруктовими нотками та капсулою карамельного смаку, смак оригінального тютюну тощо. Тож можна експериментувати зі смаками, аби урізноманітнити користування девайсом glo™. 

Якщо ви придбаєте стартовий набір glo™, то крім девайсу, зарядного пристрою для нього, а також спеціальної щітки для очищення пристрою ви отримаєте тютюнові стіки. 

Порівняйте властивості різних девайсів glo™ на сайті: за потужністю, форматом стіків, вагою чи ціною. Вибирайте стіки до них та замовляйте одразу стартовий набір. Або ж почніть користування glo™ з безкоштовного тест-драйву. 

Вибирайте свій glo™ на сайті й він приїде до вас із максимальною швидкістю.

 

 


* Не сигаретний дим, а аерозоль від нагрітого тютюну. Це не обов'язково означає, що даний продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти.
** Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання.
*** У порівнянні зі звичайною сигаретою під час куріння. Це не обов'язково означає, що даний продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти.