Чи можливі знижки, акції та промокоди на glo™? Про законодавчі зміни

Чи можливі знижки, акції та промокоди на glo™? Про законодавчі зміни

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

18+ Наша продукція призначена для повнолітніх споживачів нікотину, може зашкодити вашому здоров'ю та викликати залежність.

Під час купівлі девайсів або стіків* користувачі glo™ часто цікавляться, чи доступні «знижки на гло» або «промокоди glo™». Дійсно, донедавна можна було знайти продукцію бренду за нижчими цінами, отримати XP за купівлю пристроїв або знижку для нових користувачів, взяти пристрій на безкоштовний тест-драйв. Проте через зміни у законодавстві України ці всі опції зараз недоступні.

Водночас, у рамках діючого законодавства, бренд продовжує надавати вигідні умови для користувачів та приємні бонуси. Зокрема, у рамках діючої програма лояльності o'go Club. Далі розповімо детальніше.

Що змінилося?

Згідно Закону №1978 «Про внесення змін до деяких законів України щодо охорони здоров’я населення від шкідливого впливу тютюну» в Україні більше не можна пропонувати знижки на девайси для нагрівання тютюну, електронні сигарети тощо. Також заборонено пропонувати друковані ваучери, «два за ціною одного», робити безоплатне розповсюдження та інші подібні пропозиції.

Програма лояльності o'go Club

Бренд завжди дотримується закону, тому знижки та подібні пропозиції більше недоступні. Так, акцій glo™ більше немає, але, у рамках чинного законодавства,  діє програма лояльності o'go Club. За певні дії ти можеш накопичувати XP та обмінювати їх на круті речі — сертифікати, мерч, гаджети тощо.

скидки на гло

 

Як і раніше, XP можна отримувати за запрошення друга**, але віднедавна ця механіка стала ще цікавішою. Так, за кожного друга, що придбає пристрій по твоїй рекомендації, ти отримаєш 200 ХР, а запрошений друг — 150 ХР за його реєстрацію. Але це ще не все, якщо нових учасників запросить твій друг, ти отримаєш ще по 30 ХР за кожного. І по 20 ХР за тих, кого привели друзі друзів. Зверни увагу, що ХР нараховуються лише після реєстрації другом нового девайсу за інвайт-кодом.

Також існують нові способи накопичувати XP:

  • Відвідуй glo™ studio та glo™ pop-up, користуйся там різноманітними послугами (навіть безкоштовними, як професійна чистка девайсу), і накопичуй XP. Для цього покажи штрих-код клієнта у додатку glo™ та отримай 5 ХР***. 
  • Залишай відгуки про продукцію. Для цього відскануй пачку за допомогою чат-бота в Telegram myglo_ua_bot або через PWA-додаток Мій glo™ та залиш свій відгук. За 1-й,  30-й та 50-й відгук впродовж одного місяця ти отримаєш 50 XP. Сотий відгук принесе тобі 100 ХР. Усі інші — 6,5 XP.
  • Купуй аксесуари**** на офіційному сайті. За кожні витрачені 100 грн тобі нараховуватиметься 7 XP.
  • Приєднуйся до «Майстерні glo™» у Telegram, бери участь у різноманітних конкурсах та творчих завданнях. За це ти також зароблятимеш XP, які зможеш обміняти на мерч або сертифікати. 

Купуй glo™ на офіційному сайті

Як бачиш, попри законодавчі обмеження, користування сервісами бренду не стало менш зручно. Заходь на My glo, щоб купити glo™ онлайн з будь-якого місця у будь-який час. Тут доступний повний асортимент товарів бренду, відображається актуальна ціна на сайті та повна інформація про продукцію. Замовляючи на сайті, ти отримуєш безкоштовну доставку в будь-який населений пункт, де працює «Нова пошта». 

* 18+ Тютюнові вироби можуть зашкодити вашому здоров'ю та викликати залежність. Тільки для повнолітніх споживачів нікотину. 

** Друг — повнолітній споживач нікотиновмісної продукції.    

*** Кожному клієнту буде нараховано по 5 XP під час візиту у фірмові магазини glo™ studio в межах одного дня у випадку, якщо клієнт скористався будь-яким сервісом. Деталі за посиланням — Правила програми лояльності glo Club – glo™ (myglo.com.ua)   

**** Ця продукція призначена для використання виключно з glo™.