Відгуки про glo™: що говорять користувачі

Відгуки про glo™: що говорять користувачі

Плануєш спробувати технологію нагрівання тютюну? Розповідаємо, де шукати враження тих, хто вже має девайс.
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції. 

Пристрої для нагрівання тютюну glo™ набирають все більшої популярності серед повнолітніх споживачів нікотину. Проте багато хто все ще вагається і, плануючи перехід, прагне прочитати відгуки про glo™. 

Якщо ти серед них — цей матеріал для тебе. Розповідаємо, що таке glo™, які переваги виділяють користувачі та що думають про пристрої нагрівання тютюну та стіки. А якщо ти вже споживач glo™, свій відгук про продукцію можеш залишити у PWA-додатку «My glo». 

Де шукати відгуки про пристрої glo™ 

Оскільки вживання нікотину без горіння* досить популярне, у мережі легко знайти відгуки про системи нагрівання тютюну від гло. Є кілька способів ознайомитися з ними: 

— Зазирни у соцмережі. Instagram та Facebook сторінки glo™ досить активні. Там ти знайдеш багато світлин пристроїв, останні новини та корисні поради для користувачів бренду. А також, звісно, враження власників девайсів, які вони часто залишають в коментарях під постами. 

— Відгуки на маркетплейсах. Девайси glo™ доступні для продажу на всіх великих онлайн-платформах в Україні. Зокрема, їх можна знайти на «Розетці» та «Алло». На сторінках пристроїв ти знайдеш не лише повну інформацію про девайс, але й відгуки користувачів, які вони залишають після покупки. 

— Squad chat в Telegram. Офіційна спільнота бренду glo™ в Telegram буде корисна, адже там ти зможеш поставити будь-яке питання, щодо роботи пристроїв та оперативно отримати відповідь адміна. Крім цього, це простір для вільного спілкування між повнолітніми користувачами продукції glo ™ та neo ™. 

Про що найчастіше говорять користувачі? 

До речі, через усі ці канали ти можеш знайти інформацію не лише про найновіші пристрої бренду — Hyper X2, Hyper X2 Air та Pro Slim, — але й відгуки на glo™ Hyper+ — попередню модель пристроїв , яку все ще можна придбати в інтернет-магазинах. 

Якщо говорити про більш сучасний пристрій glo™ Hyper X2, то тут варто виділити такі особливості: невеликий час нагрівання (від 15 до 20 секунд залежно від режиму) та зручний LED-індикатор, який дозволяє краще контролювати прогрес сесії. Споживачі, які залишають відгуки про гло Хайпер X2, відзначають мінімалістичний, проте яскравий дизайн і великий вибір кольорів пристрою. 

Девайс glo™ Pro Slim також має свої особливості, адже може підготувати стік до вживання у режимі Boost лише за 10 секунд, а повна зарядка триває до 2 годин. Ще однією перевагою є мініатюрний розмір цієї моделі, про що свідчать відгуки користувачів про glo™ Pro Slim. Юзери відзначають, що девайс легкий та компактний, тому його дуже зручно носити в кишенях. 

Найновіший пристрій glo™ Hyper X2 Air представили лише у квітні цього року. Проте багато користувачів уже залишили відгуки про glo™ Hyper X2 Air. В першу чергу відзначають його міцний та приємний на дотик алюмінієвий корпус, а також мінімальну товщину — лише 12,5 мм. 

Відгуки на пристрої glo™ 

«Купляв на офіційному сайті, але хочу написати невеликий відгук для тих, хто, може, вагається чи думає. Даний девайс у користуванні вже пів року. Нова система дійсно добре тримає стік. Приємне матове покриття на корпусі, два режими роботи: стандарт і швидкий. Тепер не треба тицяти декілька разів, якщо хочеш на роботі швидко покурити, є окрема кнопка для цього. Можна використати два стіки підряд. Девайс за свої гроші хороший», — зазначає користувач про пристрій Hyper X2. 

«Шалено класна річ. Тонкий, швидкий пристрій, заряду хватає на дві сесії підряд», — так описали девайс glo™ Pro Slim. 

«Купила собі прошку, дуже задоволена. Запах не залишається ні на руках, ні на волоссі, ні на одязі», — одна з користувачок прокоментувала досвід використання glo™ Pro. 

«Дуже сподобалося різноманітність смаків, забула взагалі про використання звичайних сигарет, немає неприємного запаху, не уявляю, як раніше курила сигарети, альтернатива просто супер», — описують на одному із маркетплейсів glo™ Hyper+.  

Що таке glo™? 

Це сучасні та зручні пристрої для вживання нікотину. Девайси glo™ не спалюють тютюн, а нагрівають його до 250–280 °C, вивільняючи при цьому пару та нікотин. Завдяки цьому після використання glo™ немає попелу та менше неприємного запаху**. 

Сьогодні на українському ринку доступні 3 варіанти пристроїв glo™: 

  • Pro Slim; 
  • Hyper X2; 
  • Hyper X2 Air. 

Кожен із них відрізняється дизайном, технічними характеристиками та сумісний з різними форматами стіків*** («Демі» або «Нано»). Прочитавши відгуки про гло, ти можеш дізнатися головні особливості та переваги кожного з девайсів, що допоможе тобі з вибором. 

Аби дізнатися більше, переходь на сайт myglo, знайомся з асортиментом, порівнюй пристрої та обирай той, який підходить саме тобі. Також ти можеш оформити онлайн-замовлення девайсу або стіків glo™ лише за декілька кліків. А якщо тобі потрібна допомога у будь-якому питанні щодо продукції glo™, звертайся до служби підтримки за номерами 0800 50 90 90 або 8008****.  

Відгуки про стіки glo™ 

Як ти знаєш, існує два види стіків для гло — «Демі», що сумісні з пристроями Hyper, та «Нано» для девайсів Pro. Обидві лінійки мають багато смаків. То як же обрати той, що підходить саме для тебе? У цьому можуть допомогти відгуки користувачів на стіки glo™. 

Звісно, вподобання в усіх різні, саме тому стіки neo™ мають понад 20 смаків, аби кожен знайшов собі до душі. Ти можеш спробувати м'ятний, ягідний, фруктовий чи класичний смак тютюну. 

Якщо зазирнути у соціальні мережі бренду або на сторінки продукції в інтернет-магазинах, можна знайти відгуки про смаки стіків glo™. Розглянемо кілька з них. 

«Коли відкрив пачку, відразу повіяв аромат ментолу. Це трохи збентежило, бо ментол дійсно вже набрид. Але це лагідний ментол. Він присутній на фоні. Це дозволяє відчути смак тютюну. Якби не було ментолу, вони були б міцні, як Terracotta Tobacco. А так Demi Rich по моїй шкалі міцності топ-2, топ-3», — пишуть про стіки Demi Rich Tobacco. 

«Приємний м'ятно-фруктовий мікс. Капсулу можна не розкривати для більш м'ятної ноти. В кінці, якщо лопнути капсулу, відкривається новий аромат. Рекомендую», — відгук про стіки для glo™ neo Boost Red. 

«З трьох видів тютюнових смаків для мене цей найкращий. Тут немає запаху від ароматизатора тютюну, як у Rich Tobacco. Їх смак — це якісний тютюн + вершковий присмак», — розповідають про neo Demi Smooth Tobacco

Як бачимо, бренд glo™ виробляє стіки, відгуки про які можуть різнитися залежно від смакових вподобань споживача. Проте ти точно зможеш знайти свої улюблені серед великого асортименту смаків. 

* Нагріває тютюн, без горіння. Цей продукт не виключає всіх ризиків та містить нікотин, що викликає залежність. 

** У порівнянні зі звичайною сигаретою під час куріння. Цей продукт не виключає всіх ризиків та містить нікотин, що викликає залежність.  

*** Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання. 

**** Дзвінки по Україні безкоштовні. Тільки для повнолітніх.