Правила перевезення glo™, вейпів та електронних сигарет на літаку

Правила перевезення glo™, вейпів та електронних сигарет на літаку

Плануєш подорож літаком, але не знаєш чи можеш взяти девайс з собою? Шукай відповіді нижче. 
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції. 

Відправляючись у подорож літаком хочеться, аби все пройшло ідеально, а тому потрібно все ретельно спланувати. Особливо це стосується людей, які хочуть взяти з собою вейп, електронну сигарету або пристрій для нагрівання тютюну glo™. 

У цьому тексті ми розповімо про правила перевезення glo™ та електронних сигарет літаком та чи можна використовувати гло в аеропорту.

Як правильно перевозити glo™ 

У першу чергу потрібно вивчити правила країни, у яку ти подорожуєш. У більшості випадків ввезення девайсів для куріння для власного користування дозволене. Але, наприклад, у Сінгапурі, Таїланді, Катарі та ще кількох країнах заборонене ввезення та використання електронних приладів для куріння. 

glo

Щодо способу транспортування, то авіаперевізники зазвичай наполягають, що електронне обладнання рекомендовано тримати у ручній поклажі, а не в зареєстрованому багажі. Адже електронний пристрій може вийти з ладу через перепад тиску, а таку проблему потрібно вчасно помітити та зреагувати. Тому рекомендуємо перевозити glo™ в ручній поклажі. 

Також авіакомпанії нерідко просять помістити електронну сигарету або інший девайс у прозорий зіп-пакет або ж зняти з пристрою акумулятор, якщо це можливо. Це вже залежить від правил конкретного перевізника. 

Залишається відкритим питання: «Скільки стіків* можна брати з собою»? Відповідь на нього також залежить від законів країни, в яку ти подорожуєш. Наприклад, в Естонію літаком дозволено провозити 2 пачки стіків, у більшість країн Європи — 1 блок на людину. Рекомендуємо перевіряти цю інформацію на офіційних сайтах конкретної держави. 

Щодо того, де потрібно перевозити стіки, особливих правил немає. Ти можеш віддати їх у багаж, так і взяти з собою на борт. А ось помістити вейперські рідини в ручну поклажу — це хороша ідея. Ти зможеш контролювати, аби вони не розлились. 

Якщо ти з'ясував скільки стіків можеш взяти у подорож, замовити їх онлайн можна на сайті My glo.

Як користуватись glo™ під час подорожі 

Як не дивно, досі дуже розповсюджене запитання: «Чи можна курити в літаку»? Ні, курити на борту класичні сигарети суворо заборонено, адже це не лише приносить незручності іншим пасажирам, але й небезпечно, через ризик пожежі. Але чи можна курити гло в літаку, адже девайс лише нагріває тютюн, не спалюючи його**? Відповідь також негативна. У першу чергу з поваги до оточення та через заборону паління у громадських місцях. 

Проте ти можеш скористатись пристроєм в аеропорту. Шукай спеціальні зони для куріння, там можна комфортно скористатися glo™, вейпом або «електронкою».

Дотримуйся правил 

Правила перевезення glo™, вейпів та електронних сигарет літаком створені задля гарантії безпеки пасажирів, тому їх потрібно ретельно дотримуватися. Перед польотом радимо ознайомитися з правилами авіакомпанії.  

Також не забудь перевірити закони країни в яку подорожуєш. Чи можна провозити електронні пристрої для куріння, скільки стіків можна взяти з собою і так далі. Порушивши правила, у тебе як мінімум конфіскують пристрій та тютюнові вироби, але можливі й більш серйозні наслідки (наприклад штраф). 

Якщо знаєш, скільки тютюнових виробів тобі потрібно для подорожі, можеш купити стіки через офіційний сайт glo™. Оформлення замовлення відбувається у кілька кліків, а доставка прибуде впродовж лічених днів. 

* Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання. 

** Нагріває тютюн, без горіння. Цей продукт не виключає всіх ризиків та містить нікотин, що викликає залежність.