Нові пропозиції для glo Club: дізнайся, на що можна обміняти glo XP

Нові пропозиції для glo Club: дізнайся, на що можна обміняти glo XP

Тепер glo XP можна обміняти на сертифікати в торговельні мережі, якими ти користуєшся щодня.
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

Ти уже знаєш, що цього літа glo Club зі звичайної програми лояльності перетворився на комʼюніті користувачів glo™, яке постійно розвивається.

За посиланням ти можеш докладно прочитати, як змінився glo Club та яким чином можна отримати glo XP.

glo XP (glo experience) — спеціальні «поінти досвіду», які можна обмінювати на товари за спеціальними цінами. Проте glo Club постійно покращується. Цього разу у перелік пропозицій, які можна отримати за glo XP, додалися сертифікати у популярні торговельні мережі, АЗС та операторів зв’язку. Розповідаємо, як це працює.

Які мережі підтримують glo Club?

Першими у перелік мереж, що стали доступними учасникам програми лояльності glo Club, додались мобільні оператори — «Київстар», lifecell та Vodafone. Також у списку — мережа магазинів «Фора», супермаркети «Сільпо», мережа АЗК ОККО, мережа торговельних центрів «Епіцентр» та мережа магазинів «Watsons».
Перелік може змінюватись та розширюватись надалі.

На що я можу витратити сертифікат?

На товари, які доступні у мережах, що беруть участь у програмі лояльності (перелік обмежень можна уточнити безпосередньо у магазині або за посиланням). Ти отримаєш електронний сертифікат, який зможеш обміняти на касі на товари, що тебе зацікавили. Якщо номінал сертифіката менший, ніж вартість покупки, тобі доведеться сплатити різницю. 

Як витратити glo XP та отримати сертифікат?

Щоб скористатися пропозицією, потрібно бути клієнтом glo™, мати девайс та бути зареєстрованим на myglo.com.ua.
Якщо ти хочеш обміняти glo XP на сертифікат, переходь на сторінку «Обміняти glo XP» на сайті myglo.com.ua. Також ти можеш зробити це у PWA-версії сайту, яку потрібно завантажити за посиланням.

Обирай бажану мережу або оператора та вводь номінал, який ти хочеш вивести з рахунку. Зверни увагу: мінімальна кількість glo XP, яка має бути у тебе на рахунку, щоб розпочати процес — 100 glo XP або більше. Переконайся, що маєш достатньо glo XP та натискай кнопку «Придбати».

Ми автоматично сформуємо електронний сертифікат або штрих-код, який ти можеш використати під час придбання товарів або щоб поповнити рахунок мобільного.

Що ще варто знати про нову послугу?

  • Який курс glo XP? 

Кожен поінт glo XP дорівнюює сертифікату номіналом в 1 грн. Тобто, якщо ти маєш на рахунку 100 glo XP, то можеш отримати сертифікат номіналом у 100 гривень, наприклад, для поповнення рахунку у мобільного оператора Kyivstar, lifecell тощо.

  • Чи є ліміти при обміні glo XP на сертифікати? 

Так. Ти можеш обміняти glo XP на сертифікати лише у випадку, коли на твоєму рахунку накопичиться понад 100 glo XP. Також зверни увагу: за місяць ти можеш витратити не більше 1500 glo XP. 

  • Для обміну на сертифікати я можу ввести будь-який номінал у розмірі від 1 до 1500 гривень з glo XP? 

Так, але зверни увагу, що це стосується усіх мереж учасників, окрім «Сільпо», «Фора», «Епіцентр» та «Watsons». У «Сільпо» доступні сертифікати на завчасно визначені суми, наприклад, 50, 100 або 500 гривень (номінали можуть змінюватись за рішенням торговельних мереж). У «Форі» 50*, 100, 150, 500 гривень. У «Форі» 50*, 100, 150, 500 гривень. У «Епіцентрі» 100, 250, 500, гривень. У «Watsons» 25, 50, 100, 250, 500 гривень.

* Клієнт не може обміняти glo XP на сертифікат у «Фору» на 50 грн, якщо у нього буде менше ніж 100 glo XP на рахунку.

  • Який термін дії сертифікатів? 

Строк дії сертифікатів складатиме 1 рік від дати його оформлення.

  • Чи можу я обміняти glo XP на щось інше, окрім сертифікатів? 

Так, ти можеш обмінювати glo XP на аксесуари та інші товари за спеціальними цінами, що зазначені у каталозі за посиланням.

  • Куди звертатись, якщо сертифікат не спрацював? 

Якщо ти зіштовхнувся з непередбачуваними труднощами, наприклад, на касі не прийняли сертифікат, будь ласка, звернись по допомогу на гарячу лінію glo™ за номером — 0 (800) 50 90 80 або 8008.

* Дзвінки безкоштовні, тільки для повнолітніх.