Чим девайси glo™ відрізняються від електронних сигарет?

Чим девайси glo™ відрізняються від електронних сигарет?

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції. 

Деякі повнолітні споживачі нікотину помилково вважають, що електронні сигарети та девайси glo™ — це одне й те саме. Серед причин такої думки — частково спільні риси пристроїв для куріння, а також їхні переваги над класичними сигаретами, як-от: менше неприємного запаху*, відсутність сигаретного диму**, що утворюється під час класичного паління.  

Та насправді системи нагрівання тютюну glo™ кардинально відрізняються від електронних сигарет, як зовнішньо, так і за своїм принципом дії. Зараз ми пояснимо, у чому полягає їхня різниця. 

Що таке електронні сигарети? 

Перші електронні сигарети почали з'являтися на початку 2000-х як революційний винахід, що мав замінити класичні сигарети. Ідея полягала у тому, щоб спонукати людей повністю відмовитися від паління, адже спалювання тютюну та паперу завдає серйозної шкоди організму людини. 

Після короткотривалого сплеску популярності «електронок» курці знову повернулися до класичних сигарет. Основна причина — процес паління дуже відрізнявся від класичного. Відсутність тютюну, інший смак, пластмасовий мундштук і менша кількість нікотину не давали людям звичного ефекту. 

З часом пристрої для куріння удосконалювалися та розвивалися — і все ж знайшли свою цільову аудиторію. Зараз види електронних сигарет дуже різноманітні: існують POD-системи, вейпи, багаторазові та одноразові «електронки». Усі вони мають різний розмір, деякі потрібно заряджати, інші — використовувати тільки певну кількість разів.  

Та от принцип роботи всіх «електронок» майже однаковий. Їх основа — це нагрівальний елемент, який працює від акумулятора і нагріває рідину. Коли рідина нагрівається — утворюється пара, яку і вдихають користувачі електронних сигарет.  

А скільки нікотину в електронній сигареті? Усе залежить від обраної рідини. Деякі з них взагалі можуть не містити нікотину, інші ж матимуть вкрай високу його концентрацію і нагадуватимуть на смак класичні сигарети. Останній варіант найчастіше обирають затяті курці, які хочуть відмовитися від класичного паління і перейти на «електронки».

Що таке glo™? 

Це системи нагрівання тютюну. Але чому ці системи не можна називати «електронними сигаретами»? Для того, аби це зрозуміти, варто детальніше розібратися, що таке glo™.  

Пристрої glo™ — це інноваційна технологія, в основі якої нагрівання тютюну до 250–280 °C. Всередині девайсу glo™ немає рідини і не відбувається процесу горіння. Пристрої glo™ призначені для використання з нікотиновими стіками neo™. Нагріваючись, стік виділяє нікотиновий аерозоль, а не пару чи дим, як це відбувається при використанні електронних чи класичних сигарет.   

В Україні лінійка девайсів glo™ представлена п'ятьма пристроями: glo™ PRO та glo™ PRO SLIM, glo™ HYPER+, glo™ HYPER+ UNIQ та glo™ HYPER Х2. Компанія розробила тонкі стіки «Нано», які сумісні лише з лінійкою PRO, та стіки «Демі» для лінійки HYPER. Усі девайси — це стильні й компактні моноблоки, які легко носити із собою. 

Порівнюючи електронні сигарети і системи нагрівання тютюну, буде логічним запитати: а скільки нікотину в glo™? По-перше, усі стіки neo™ містять нікотин, але кількість його споживання залежить від багатьох чинників. Наприклад, від сили, глибини та частоти затяжок користувача. Також кожна модель glo™ має два режими роботи: Standard і Boost. Тому кожен користувач glo™ може самостійно вирішувати, скільки саме нікотину він буде отримувати.

Які переваги девайсів glo™ 

Системи нагрівання тютюну glo™ — це сучасні девайси, які поєднали в собі найкращі якості класичних та електронних сигарет, але мають безсумнівні переваги над кожним з цих видів куріння.  

 Переваги glo™ над класичними сигаретами: 

  • Відсутність диму та попелу***. Девайси glo™ не спалюють тютюн, як звичайні сигарети, а нагрівають його до 250–280 °C. Немає горіння — немає зайвого диму та попелу.
  • Менше неприємного запаху****. Знову ж таки, немає диму — немає і неприємного запаху. Втім, це ще не все, адже тютюн у стіках glo™ просякнутий гліцерином, а тому аерозоль, що виділяється під час сесії, має делікатний запах, який не затримується на меблях та одязі.  

Переваги glo™ над електронними сигаретами: 

  • Традиційний спосіб куріння. Використовуючи «електронки», курці тримають в роті пластик, або метал, а замість диму видихають велику кількість пари. Це викликає дискомфорт і мало нагадує процес класичного куріння. Натомість у використанні девайсів glo™ повнолітні споживачі нікотину контактують з паперовими стіками, а самі пристрої — компактні, зручні і їх без проблем можна помістити в кишеню. 
  • Тільки натуральний нікотин. Деякі рідини для «електронок» містять синтетичний (сольовий) нікотин. Тоді як у стіках glo™ використовується тільки натуральний високоякісний тютюн. 

Різниця між електронними сигаретами та glo™ 

Ти вже знаєш усі властивості електронних сигарет та девайсів glo™. Підсумуємо головне: «електронки» з’явилися на початку 2000-х і на противагу їм є порівняно новий glo™. Основна відмінність цих девайсів у різному способі споживання нікотину. Обидва пристрої використовують систему нагрівання, але glo™ розігріває натуральний тютюн, а електронні сигарети — рідину з нікотином, або без нього. 

Відмінністю також є безпека використання. Електронні сигарети часто містять колби для рідини, а «одноразки» мають пластиковий корпус, чутливий до ударів. Рідина може випадково пролитися та, як мінімум, зіпсувати речі. Моноблок glo™ виготовлений з високоякісного металу та має міцний цільний корпус. Це надає йому не тільки стильного дизайну, а й надійного захисту від пошкоджень. Крім того, glo™ HYPER Х2 має також зручний IRIS-затвор*****, який надійно захищає девайс від пилу та сміття. 

Якщо у тебе виникнуть ще якісь запитання стосовно девайсів glo™, ти завжди можеш зателефонувати за номерами 0 800 509 080 та 8008******, чи дізнатися більше у зручному PWA-додатку «My glo™» або у  чат-боті бренду в телеграмі @myglo_ua_bot

* У порівнянні зі звичайною сигаретою під час куріння. Цей продукт не виключає всіх ризиків та містить нікотин, що викликає залежність. 

** Цей продукт не виключає всіх ризиків та містить нікотин, що викликає залежність. 

*** Нагріває тютюн, без горіння. Цей продукт не виключає всіх ризиків та містить нікотин, що викликає залежність. 

**** Менше запаху після використання в порівнянні зі звичайною сигаретою під час куріння. Цей продукт не виключає всіх ризиків та містить нікотин, що викликає залежність. 

***** Затвор із перекриваючих пластин циліндричної форми.

****** Дзвінки по Україні безкоштовні. Тільки для повнолітніх.