Стіки з двома капсулами

Стіки з двома капсулами

Про перші в Україні стіки neo glo з двома капсулами: Pineapple Berry Mix.

В основі роботи пристроїв для нагрівання тютюну glo лежить технологія індукційного нагрівання. Під час цього процесу не виникає горіння, тому не утворюється попіл і відчувається менш виражений запах.* Стіки з двома капсулами представлені для моделей hyper та hyper+.**  

Разом із пристроями необхідно використовувати тільки тютюнові стіки, що створюються зі спеціально підготовленого тютюну. Причому для моделей hyper та  hyper+ необхідні стіки neo формату demi зі збільшеною кількістю тютюну та більшого розміру. 

Перші в Україні стіки neo glo з двома капсулами: Pineapple Berry Mix 

Сьогодні в Україні можна придбати новинку – стіки neo Pineapple Berry Mix. Їх головна особливість не тільки в новому смаку, але й у наявності двох капсул. Завдяки цьому у вас з'явиться можливість: 

  • обирати, який зі смаків спробувати; 
  • активувати кожну з капсул в будь-який момент протягом сесії - на початку, під час або під кінець;  
  • активувати обидва смаки одразу, щоб урізноманітнити смак. 

Pineapple Berry Mix – це нові стіки з двома капсулами, що є в лінійці demi. Використовувати їх можна тільки з пристроями glo hyper або glo hyper+

Який смак мають стіки 
з двома капсулами 

Pineapple Berry Mix – це унікальне поєднання тютюнового смаку з нотками кокоса. У стіках також передбачений спеціальний фільтр, який залишає солодкий післясмак. Стіки neo Pineapple Berry Mix мають два смаки: перший це ананас, а другий – чорниця. Ці стіки glo з двома капсулами можна порекомендувати спробувати тим, кому подобається смак Pina Coolada, який теж представлений поєднанням тютюну та кокосу, та має одну капсулу зі смаком ананасу. 

Як використовувати нові 
стіки з двома капсулами 

Користуватися Pineapple Berry Mix потрібно так само, як і іншими тютюновими стіками: 

  1. Відкрийте затвор у верхній частині девайсу. 
  2. Плавно вставте стік, а потім натисніть кнопку на корпусі та утримуйте її упродовж 3 секунд. Після того, як пристрій завібрує, можна відпускати кнопку. 
  3. Через 15-20 секунд, коли на девайсі загоряться чотири індикатори та корпус знову завібрує – можна починати сесію. 
  4. Приблизно через 3-4 хвилини, в залежності від обраного режиму, пристрій вимкнеться, а використаний стік потрібно буде утилізувати. 

Якщо вас зацікавили стіки neo glo з двома капсулами, звертайтеся за додатковою консультацією до наших менеджерів за контактними телефонами*** або на сайті https://myglo.com.ua/

* У порівнянні зі звичайною сигаретою при курінні. Цей продукт не виключає всі ризики та містить нікотин, що викликає залежність . 

** Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання. 

*** Дзвінки безкоштовні. Тільки для повнолітніх.