15 ідей, які допоможуть повернути літо, коли на вулиці вже не воно

15 ідей, які допоможуть повернути літо, коли на вулиці вже не воно

Розбираємось із переліком вражень, на які не вистачило часу в найтеплішу пору року.
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

Ми скучили за літом не менше ніж ти, хоча, здається, воно щойно минуло. Проте це не привід так легко з ним прощатися. Підготували перелік теплих та щемких моментів, які допоможуть відчути літній настрій у будь-яку пору року. Та не гай часу, для деяких ідей потрібна хоча б суха погода (і точно без снігу).

Одразу попереджаємо, що переважна більшість ідей зі списку підходить для самостійного дослідження, та у великій (або якій ти сам захочеш) компанії ці враження відчуватимуться трішечки яскравіше. І не забудь зарядити свій пристрій glo", нові смаки стіків neo** зможуть влучно підкреслити твій теплий момент.

1. Вирушити у роуд-тріп

Складається враження, що один із неочікуваних бонусів пандемії — зростання кількості небанальних маршрутів, які можна подужати за один вікенд, а іноді й за 6-8 годин. Насправді, цікавих місць у кожному регіоні України завжди було багато, просто зараз у нас з’явився на них час. Та досить базікати. Відкривай один із численних гідів, обирай маршрут і рушай у подорож. Обов’язкова умова: автівка, кава і пара друзів. А якщо ти повнолітній споживач тютюну або нікотину, з пристроєм glo тобі навіть не доведеться зупинятися в дорозі.

15 ідей, які допоможуть повернути літо, коли на вулиці вже не воно

2. Побачити світанок у наметі

Так, ми знаємо, що ідея поїхати на природу з наметом з’явилась у тебе ще в квітні. Але чого ти так і не знайшов два дні, щоб її втілити, — загадка навіть для тебе самого. На щастя, сучасні магазини туристичного спорядження можуть врятувати нас. Шукай найтепліший спальник, що витримає «колючу» осінню ніч, готуй термос і гайда ловити останні промені сонця.

3. Спланувати наступне літо

Окей, якщо ти відчуваєш, що твої літні враження занадто грандіозні, щоб встигнути втілити їх цього року — не засмучуйся. Навіть складання детального списку справ на літо-2022 може налаштувати на правильний лад. Додатковий бонус: гарний план збільшить імовірність, що наступного літа ти нічого не пропустиш.

4. Принести додому квіти

Дизайнерський букет від флориста, що працює у твоєму бізнес-центрі, або осінні квіти з грядки — вибір за тобою. Головне прикрасити вітальню яскравими кольорами без приводу.

5. Подивитися кіно просто неба

Автокінотеатр, планшет на пляжі або проектор і біла стіна твоєї дачі — згодиться будь-який варіант. Бонус до осені — сутінки настають швидше, тож почати кіновечір можна раніше.

6. Поганяти нічним містом

Ми віримо, що улюблена музика звучить краще, якщо ти за кермом, у місті вечір, а вікно хоча б трохи відчинене. Єдина умова — їхати треба не у справах.

15 ідей, які допоможуть повернути літо, коли на вулиці вже не воно

7. Експлорити нове місце

Не так важливо, що це буде: нова кав’ярня у твоєму районі чи повноцінна подорож в інше місто. Головне — дозволити собі відкрити щось уперше і не боятись експериментів. 

8. Цілий день зовсім нічого не робити

Здається раніше ми були майстрами проводити тижні в абсолютному неробстві. А от у що зараз важко повірити: нам це ще й не подобалось! Сплануй один день ідеального байдикування. Але будь з нами чесним: робити нічого не так легко, як здається.

9. Витратити обідню перерву на прогулянку в парку

Ми не закликаємо тебе відмовитись від обіду. Але вмовляємо звернути увагу на вуличну їжу чи щось зручне, чим можна перекусити в парку. Промені осіннього сонечка будуть на десерт.

10. Запросити друзів на велику BBQ-паті

Якщо не забути теплий светр, то вечірка з грилем на свіжому повітрі цілком може стати осінньою розвагою. А головне, що точно з літнім настроєм.

11. Закупитися на ярмарку

Тут зашиті одразу два літніх враження: по-перше, сам ярмарок із колоритними розмовами з продавчинями та святкуванням сезонних продуктів, а опісля — яскраві салати з ароматною олією.

12. Зустріти схід сонця на даху

Навіть якщо тобі не пощастило мати ключ від горища у твоєму домі, у Києві безліч дахів, де можна зарезервувати місце. Хоча, якщо чесно, балкон також підійде.

13. Влаштувати карибську вечірку

Карибський настрій розпалить будь-кого попри погоду за вікном. Вдягайся яскраво і обирай правильний плейлист. А якщо потрібно обрати лише одну тематичну страву, то нехай це буде Піна Колада.

14. Дивитися літні блокбастери цілий день

Обов’язкова умова: дивитися те, що всі вже бачили тисячу разів. Тоді можна голосно коментувати фільм і не почуватися винним.

15. Поснідати на літничку, поки вони ще відкриті

Попереду у нас ще десятки похмурих ранків удома. Тому поки сонце встає ще не так пізно, бронюй столик на улюбленій терасі та здивуй друзів раннім підйомом. 

 

* glo призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину.

** Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання.