Реєструйся на сайті glo™ та отримуй більше переваг

Реєструйся на сайті glo™ та отримуй більше переваг

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

glo™ призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції.     

Користувачам glo™ доступні два формати реєстрації: реєстрація акаунту на сайті glo™ та реєстрація пристрою після покупки. Розповідаємо, які переваги дає кожен із форматів і чому це варто зробити. 

Реєстрація на сайті  myglo.com.ua — важливий аспект у користуванні пристроями для нагрівання тютюну glo™. У першу чергу тому, що без реєстрації неможливо оформлювати покупки на офіційному сайті бренду. Але окрім цього, реєстрація — це зручний спосіб швидко підтвердити свій вік, можливість заробляти XP та читати обрані матеріали у блозі без обмежень.  

Реєстрація девайса glo потрібна, якщо ти хочеш отримувати переваги гарантійного сервісу та безкоштовні послуги у фірмових просторах glo™.  

У цьому матеріалі ми розкажемо, як зареєструвати пристрій та що можна робити через особистий кабінет користувача.

Що доступно в особистому кабінеті на сайті glo™? 

glo™ офіційний сайт — зручний інструмент для користувачів бренду. Тут ти знайдеш усю актуальну та точну інформацію про товари glo™, neo™ та Kent. Окрім цього, саме на сайті ми публікуємо всі новини, спеціальні пропозиції та повний асортимент продуктів. Це найкраще місце, щоб купити glo™ з доставкою додому або до зручного відділення «Нової пошти».  

Щоб здійснювати покупки на сайті, тобі потрібно зареєструватися та створити обліковий запис. Реєструвати девайс при цьому не обов’язково. В особистому кабінеті зберігається вся твоя активність на сайті glo™: історія покупок, нарахування ХР і багато іншого. Також після реєстрації ти зможеш: 

  • відкривати статті блогу, що доступні тільки для повнолітніх зареєстрованих користувачів; 
  • оформлювати замовлення; 
  • відстежувати статуси замовлень; 
  • отримувати спеціальні пропозиції; 
  • перевіряти баланс ХР; 
  • переглядати історію покупок та багато іншого. 

Як зареєструватися на сайті?  

Якщо пристрій було придбано на офіційному сайті glo™ або у фірмових магазинах glo™ studio або glo™ pop-up, реєстрація та підключення до програми лояльності ogo CLUB відбудеться автоматично.  

Також ти можеш самостійно зареєструватися за цим посиланням ( https://myglo.com.ua/account/register). Тобі потрібно буде заповнити коротку форму і підтвердити свій вік.  

Хто може зареєструватися? 

Щоб зареєструватися на сайті ти маєш відповідати таким параметрам: 

  • бути повнолітнім; 
  • бути споживачем нікотиновмісних виробів; 
  • проживати на території України*. 

Після реєстрації на сайті ти отримаєш доступ в особистий кабінет, станеш учасником програми лояльності ogo CLUB, зможеш користуватися сервісом підписки на стіки, приєднатися до комʼюніті «Майстерня glo». Якщо маєш, ти зможеш використати glo™ промокод. Не забувай також регулярно перевіряти баланс XP на рахунку в особистому кабінеті. Накопичивши потрібну суму, ти зможеш обмінювати їх на подарунки від бренду та сертифікати в обрані мережі магазинів. Щоб твій баланс зростав, залишай відгук щоразу після покупки товарів і звертай увагу на завдання у «Майстерні». Однією із найбільш щедрих  є програма від glo™ «Запроси друга».  

Як зареєструвати пристрій? 

Зареєструвати пристрій також не складно. Ти можеш зробити це у фірмовому просторі, під час покупки девайса. Або на сайті за посиланням, виконавши прості умови: 

  • знайди помаранчеву наліпку з кодом пристрою на нижній панелі коробки glo™;
  • заповни коротку форму; 
  • готово! Насолоджуйся спеціальними пропозиціями та збирай XP. 

Крім цього, зареєструватися тобі допоможе чат-бот у телеграмі @myglo_ua_bot або новий PWA-додаток «My glo™»

Які переваги реєстрації девайса? 

Як ми уже зазначали, деякі послуги у фірмових просторах бренду можуть отримати лише користувачі, які зареєстрували девайс. Окрім цього, після реєстрації тобі будуть доступні: 

  • гарантія 12 місяців на пристрої для нагрівання тютюну; 
  • унікальні персональні пропозиції; 
  • усі переваги програми лояльності o’go CLUB, про які ти можеш прочитати за посиланням

Як бачиш, реєстрація — це корисний та простий інструмент, тож не забудь ним скористатися! 

* за винятком тимчасово окупованих територій.