Чекліст: різдвяна вечірка восени

Чекліст: різдвяна вечірка восени

Хто сказав, що для подарунків та пуншу обов’язково чекати грудня?
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

glo призначений для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину. Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними та викликають звикання.

 

За вікном осінь, а тобі дуже кортить зібрати вдома друзів, увімкнути вічні хіти Сінатри і провести справжній різдвяний вечір? Не бачимо причини відмовляти собі у цьому задоволенні. А нові стіки для glo neo вдало доповнять настрій свята. Тому хочемо допомогти і ділимось корисним чеклістом необхідного, аби створити справжній зимовий настрій посеред похмурої осені. Отож, для атмосферної різдвяної вечірки (окрім почуття гумору) тобі знадобиться подбати про ці вісім простих пунктів.

 

Правильний декор

По-перше, затули штори. Створи мікровсесвіт, де нічого не нагадуватиме про пору року за вікном. Восени можна обійтися без ялинки (хоча ми б не радили), але гірлянда мусить бути.

Новорічна гірлянда

Якщо ти все ж вирішив не збирати ялинку, обов'язковим атрибутом має стати різдвяний вінок. Його можна купити в магазині або зробити власноруч.

Ще одна обов’язкова деталь — різдвяні шкарпетки. Бо навіть без ялинки подарунки треба кудись складати.

Гості

Подумай, хто з друзів достатньо веселий, аби підтримати твою ідею. Важливо, аби всі були на одній хвилі й віддавалися атмосфері на повну, тоді про осінь за вікном вдасться взагалі не згадувати.

Гості на вечірці

Музика

Яка різдвяна вечірка може обійтися без класичного «Щедрика», хітів Сінатри чи ABBA? Саме тому радимо детально продумати плейліст і додати туди всі пісні, які починаєш слухати, щойно випаде перший сніг. Так, доведеться залишити осінній плейліст без «Лиш вона» і Wake Me Up When September Ends. Але не думай про це. Зараз час для Різдва і Let it snow!

Одяг

Ще один дуже важливий момент свята. Не може бути різдвяної вечірки в гавайських сорочках чи осінніх пальтах. Якщо вже робити все за каноном — то робити до кінця. Діставай з шафи свій Ugly Christmas Sweater (тобто «потворний різдвяний светр»). І чим потворніший цей светр буде — тим краще. Головне, зберегти різдвяну домашню атмосферу, коли всім гостям зручно і комфортно у светрах, а малюнок стає тільки зайвим приводом для дружнього підколу.

Інший варіант — зважати, що надворі ще таки не зима, а тому в светрах може бути спекотно. На допомогу прийдуть футболки з різдвяним принтом.

Різдвяний настрій

Налаштуватися на вечірку тобі і твоїм гостям допоможуть улюблені фільми і серіали.

231-й раз вмикайте «Сам удома», аби разом заволати «Кеееевін!», чи вкотре переглянути, як Рейчел Грін не встигла на різдвяний літак, аби в горах з батьками зробити «шуп-шуп-шуп». Тоді за правильний настрій можеш точно не турбуватися — сніг і актори в кадрі точно зроблять свою справу.

Святковий стіл

Упевнені, після переглянутих фільмів захочеться скуштувати чогось суто різдвяного, тому варто потурбуватися про це завчасно. Програма мінімум: запечена птиця, ігристе та, звичайно, пунш! Останній можна готувати у будь-яку пору року: тепло та фруктовий смак одразу ж повертають у найкращі різдвяні спогади.

Подарунки

А яке ж Різдво без подарунків? Але тут радимо все ж згадати, що це, власне, несправжнє Різдво, тому час для подарунків, які ви б ніколи не наважилися дарувати по-серйозному. Що абсурдніше — тим краще. Так більше фану, і залишаться гроші для справжнього Різдва.

Розваги

Зануритися остаточно в атмосферу Різдва допоможуть класичні різдвяні розваги. Наприклад, ставити цілі та складати списки досягнень на 2022 рік. Це, до речі, дуже зручно. Можна пожити трохи з цим списком та в разі чого переписати його на реальне Різдво. Крім того, пропонуємо робити багацько фото, гучно сміятись, а наступний день провалятись під імпровізованою ялинкою, доїдаючи святкові салати.

Печиво з передбаченням

Якщо виконати всі ці пункти, то різдвяну вечірку можна організувати в будь-яку пору року. Все, що залишається нам, це сказати: «We wish you a merry Christmas and a happy New Year!»