Чекліст: вечірка у карибському стилі

Чекліст: вечірка у карибському стилі

Не поспішай ховати у шафу свою гавайську сорочку.  

  

Сумуєш, що літо так швидко скінчилося й у цю пору року воно доступне лише разом із квитком у теплі країни? Та насправді, щоб насолодитися атмосферою відпочинку, не обов’язково кудись їхати, якщо є гарні друзі та натхнення створити гучну вечірку у карибському стилі. Так вдасться не лише зловити вайб омріяних берегів Куби, Ямайки чи Домінікани, але й небанально провести час. Тому запрошуй друзів, а ми підкажемо, як усе організувати. А доповнити момент зможуть нові яскраві смаки стіків neo** Night Sensations для пристроїв glo, що були створені на згадку про літні ночі.  

Отож, для вечірки в карибському стилі тобі потрібно продумати шість важливих моментів:  

  

Запрошення  

Розпочнемо із запрошень, адже це неабияк важливо. Навряд чи хтось відмовиться від такої вечірки, але ти маєш налаштувати друзів на правильну атмосферу. Можеш зробити запрошення у фоторедакторі й вкласти в нього якомога більше тепла, літа і морських спогадів. Так, аби твоїм друзям точно захотілося з головою поринути у цю атмосферу. Тим паче посеред зими.  

  

Декор  

Тепер попрацюємо над квартирою, щоби вона якнайбільше нагадувала карибські острови. По-перше, діставай усе літнє, що тільки маєш, і прикрашай цим кімнату.  

Glo

Для такої вечірки знадобиться надувний матрац. Постав його біля стіни, ніби ти щойно вийшов з моря. Крім того, потрібно якомога більше рослин і квітів, адже ми створюємо тропіки. Тому клич друзів на вечірку разом із вазонами. Нехай це буде обов’язкова частина дрес-коду або просто вхідний квиток на вечірку.  

Ну і для повної картини можеш увімкнути гарне зображення моря на екрані свого ноутбука, вивести картинку на телевізор або ж взагалі увімкнути проєктор, аби пляж здавався трохи ближчим.  

  

Музика  

Декор — тільки частина карибської атмосфери, а от головну роль у ній грає музика. Що таке Кариби? Це легкість, безтурботність і запальні танці. На щастя, вистачає готових плейлістів літньої карибської музики: від заспокійливого регі до ритмічних місцевих барабанів. Головне, аби цього вечора музика грала безперервно, адже які Кариби без музики?  

  

Дрес-код  

Іще одна важлива частина справжньої літньої вечірки. По-перше, жодних штанів. Одягаємо шорти та найяскравіші літні сукні. Бажано, аби вони давали змогу танцювати. Про кросівки чи капці так само забуваємо, у цей вечір потрібно ходити босим або у сандалях, ніби зараз ти плануєш пройтися морським узбережжям.  

Крім того, час дістати із шафи гавайську сорочку. Адже як холодно не було б за стінами квартири, не забувай: усередині все ще триває гаряче літо.  

  

Їжа  

Тут усе максимально просто. З їжі потрібно якомога більше фруктів, бажано тропічних. Манго, ананаси, кокоси — все це необхідно, аби організувати карибську вечірку. По-друге, салати. У них є одразу два плюси: вони легкі та зелені, а отже добре впишуться в атмосферу.  

Чудово доповнять вечір яскраві коктейлі, а для коктейлів знадобляться трубочки, парасольки — все, що можна знайти у пляжних карибських барах і звичайних українських супермаркетах.  

  

Розваги  

От ми й підійшли до основної частини вечора. Гості зібралися, гавайські сорочки випрасувані, а квіти розставлені по місцях: що ж тепер робити? Звісно, танцювати! Карибська вечірка — це про запальні танці на березі моря, дружні розмови та безтурботну атмосферу. До того ж, можна згадати найкращі морські пригоди, а можливо, і запланувати спільну подорож у теплі краї.  

А повнолітнім гостям вечірки, які є споживачами нікотину, не доведеться робити зупинку на перекур, адже пристрій glo не залишає ні попелу, ані диму*.  

  

*Не сигаретний дим, а аерозоль від нагрітого тютюну. Цей продукт не виключає всіх ризиків та містить нікотин, що викликає залежність.