Точки продажу glo™ у Харкові

Точки продажу glo™ у Харкові

Харків — місто ідей та технологій, тож не дивно, що простори glo™ знайшли тут своє місце. У Харкові існує три простори glo™ у різних частинах міста, завдяки чому познайомитися з продукцією бренду glo™ можна у найбільш зручному форматі.  

Перша і головна glo studio розташована у ТРЦ NIKOLSKY в історичному центрі Харкова біля Майдану Конституції. Бренду glo пасує сучасна технологічна естетика приміщення ТРЦ NIKOLSKY з його галереями та простором у 105 000 кв.м. Знайти glo studio легко на -1 поверсі торговельного центру, одразу біля виходу з метро. Тут можна більше дізнатися про продукцію бренду: отримати докладну консультацію щодо пристроїв та стіків, перевірити девайс, поставити питання щодо технології індукційного нагрівання, купити glo у Харкові та випити кави.  

 

Відвідай glo studio у Харкові

 

Та в такому активному місті часто виникають ситуації, коли немає часу на зайві розмови. Для цих ситуацій існує формат просторів glo™ pop-up. У Харкові ти знайдеш його у ТРЦ «Французький Бульвар», що на вулиці Академіка Павлова, 44Б. «Швидкий» формат підійде перш за все для тих, у кого немає вдосталь часу на детальне ознайомлення з усією продукцією бренду. Тут також можна взяти glo™ на тест-драйв — так ти зможеш власноруч оцінити якість та зручність пристрою для нагрівання тютюну абсолютно безкоштовно впродовж 3 днів. Звичайно, це не єдині місця, де можна купити glo™ у Харкові. Шукай девайси та різні стіки в Т-кіосках, в усіх великих мережах супермаркетів та на вітринах багатьох АЗС.  

  

Відкриття glo studio у Харкові

 

 

Де купити glo™ в Харкові?  

glo™ studio NIKOLSKY  

вул. Пушкінська, 2А, -1 поверх, біля виходу з метро 

 

 

glo™ pop-up у ТРЦ Французький бульвар 

вул. Академіка Павлова, 44Б, 0 поверх, біля ескалатора 

 

Дивитися на карті