Особливості glo hyper plus – glo™

Особливості glo hyper plus – glo™

Особливості девайсів glo™ HYPER+, як вони працюють, та які стіки можна з ними використовувати.
Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

В актуальному модельному ряду представлено пʼять девайсів для нагрівання тютюну, одним з яких є glo™ HYPER+. Стильний витончений дизайн, два режими роботи та можливість здійснювати до трьох сесій поспіль — це тільки деякі з переваг цих пристроїв.  

Головна особливість пристроїв glo™ HYPER+ — інноваційна технологія індукційного нагрівання тютюну. Вона дозволяє розкрити багатогранний смак тютюнових стіків, що виготовляються із спеціально відібраних сортів тютюну та призначені для використання з пристроями glo™ HYPER+.   

Як працюють пристрої glo™ HYPER+? 

Індукційне нагрівання в пристроях glo™ являє собою прогресивну технологію нагрівання тютюну, яка працює наступним чином:  

  • ви розміщуєте стік, наповнений високоякісним тютюном, всередині пристрою;  
  • металева камера нагрівається за допомогою спеціального індуктора та впливу магнітного поля;  
  • через 15-20 секунд починається сесія, яка триває 3-4 хвилини в залежності від режиму, що був обраний (Standard або Boost).  

Технологія індукційного нагрівання в glo™ HYPER+ забезпечує виразний смак тютюну.  

Під час роботи пристрою попіл не утворюється, оскільки стік не спалюється, а тільки нагрівається до температури в 250-280°С. Внаслідок цього процесу не з'являється дим, а тільки насичений нікотином аерозоль.*  

Особливості девайсів glo™ HYPER+ 

Лінійка цих пристроїв представлена моделями з витонченим дизайном у класичних кольорах: синьому, білому, чорному та золотому.   

Всі девайси  glo™ HYPER+ мають два режими роботи: Standard та Boost. Завдяки Boost-режиму можна отримати більш насичений тютюновий смак.  

Зверніть увагу: разом із glo™ HYPER+ можна використовувати тільки призначені для нього стіки neo формату «Демі». Вони містять на 30% більше тютюну, ніж у тонших стіках формату «Нано», що позначається й на насиченості тютюнового смаку**. На одному заряді девайсу можна провести до 20 сесій ***. Також до твого glo™ HYPER+ підійдуть обрані стіки бренду Kent.  

glo™ HYPER+: широкий вибір стіків  

Разом із пристроями лінійки HYPER, до яких належать девайси glo™ HYPER+, glo™ HYPER+ UNIQ та glo™ HYPER Х2, можна використовувати тільки стіки формату «Демі», які представлені у широкому асортименті смаків. 

Так, існує пʼять видів стіків з ягідними та ментоловими ароматами:  

  • neo™ Demi Purple Click — стіки, що поєднують смак преміального тютюну та ягідного аромату з капсулою зі смаком лісової ягоди.  
  • neo™ Demi Scarlet Click — мають аромат освіжаючого ментолу та фруктів, доповнені капсулою зі смаком червоних ягід.  
  • neo™ Demi Tropic Click — збалансований та насичений тютюновий аромат, та капсула зі смаком тропічних фруктів.  
  • neo™ Demi Purple Yellow Mix — тютюнові стіки із подвійною капсулою зі смаками ананаса та чорниці, та фільтром із солодким присмаком.  
  • neo™ Demi Tropic Mix — тютюн з ароматом кокоса та капсулою зі смаком ананаса.  

Окремо варто розказати про лінійку стіків, що присвячені естетиці класичного тютюну. Це пʼять варіантів стіків, смак яких найбільше нагадує смак традиційних сигарет.  

  • neo™ Demi Terracotta Tobacco — стіки з насиченим ароматом тютюну та м’яким післясмаком.  
  • neo™ Demi Bright Tobacco — стіки із м’яким та делікатним ароматом класичного тютюну з квітковими нотками.  
  • neo™ Demi Rich Tobacco — поєднання тютюнового листя Берлей, висушеного теплим вологим повітрям, з тютюнами сортів Вірджинія та Орієнталь створює насичений та інтенсивний смак.  
  • neo™ Demi Classic Tobacco — висушене під сонячними променями Середземномор’я, тютюнове листя Орієнталь насичується місцевими ароматами. Класичний тютюновий смак збагачений букетом духмяних ноток.  
  • neo™ Demi Smooth Tobacco — відібране тютюнове листя Орієнталь, висушене особливим чином, повільно карамелізується та вивільняє м’який смак з легкими кремовими нотками.  

Якщо ви хочете спробувати інші стики, зверніть увагу на три смаки від бренду Kent. 

  • Kent Demi Bright Tobacco — стіки із збалансованим смаком класичного тютюну з ванільними нотками. 
  • Kent Demi Beryl Green — стіки із збалансованим смаком тютюну зосвіжаючими нотками ментолу.  
  • Kent Demi Royal Purple — стіки із ягідним присмаком та освіжаючими нотками ментолу. 

Якщо ви досі не впевнені, який пристрій обрати, радимо замовити безкоштовний тест-драйв – послугу, завдяки якій ви зможете протестувати девайс glo™ HYPER+ перед придбанням протягом 3 тижнів. Щоб замовити тест-драйв звертайтесь на гарячу лінію за номером телефона  0 (800) 50-90-80 або 8008**** . Також ви можете знайти подробиці за посиланням. 

* Не сигаретний дим, а аерозоль від нагрітого тютюну. Це не обов'язково означає, що даний продукт є менш шкідливим, ніж інші тютюнові продукти.   

**  У порівнянні зі стіками для glo PRO у форматі «Нано».  

*** При використанні в режимі Boost. За умови повністю зарядженого акумулятора та може відрізнятися в залежності від поведінки користувача.   

**** Дзвінки безкоштовні. Тільки для повнолітніх.