Де купити glo™ у Львові

Де купити glo™ у Львові

У місті Лева для всіх користувачів glo™ щоденно працює одразу три зручні простори:  glo™ studio і дві фірмові точки glo™ pop-up у найбільших торгово-розважальних центрах міста. 

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

У Львові, на вул. Під Дубом, 7Б, що у ТРЦ "Форум", розташована зручна glo™ studio. Це не просто фірмовий магазин, де можна купити glo™ у Львові, а великий простір, де повнолітні споживачі тютюну зможуть протестувати продукцію бренду в повному асортименті. Відвідувачам glo™ studio запропонують не тільки особисто ознайомитися з інформацією про технологію, а й відпочити у спеціально відведеній зоні і, звичайно ж, випити запашної львівської кави.

Відвідай glo studio у Львові

Зручну фірмову точку glo™ pop-up можна також знайти в одному з найпопулярніших ТРЦ міста — King Сross Leopolis. Точка бренду розташована на першому поверсі, одразу біля ескалатора, який веде в розважальну зону центру.

Крім того, glo™ pop-up також чекає на відвідувачів найбільшого торговельно-розважального центра Західної України — Victoria Gardens, що на Кульпарківській, 226А. Він працює на годину довше, ніж інші — з 10:00 до 22:00, а знайти фірмову точку glo™ дуже легко — на першому поверсі ТРЦ, одразу біля головного входу.

Ти можеш завітати до glo™ studio чи glo™ pop-up, щоб купити glo™ у Львові,  за консультацією, технічною підтримкою, а також здати свій девайс на чистку або утилізацію.

У кожному з просторів glo™ на відвідувачів чекатимуть кваліфіковані консультанти, які здатні відповісти на будь-яке питання, пов’язане з продукцією. Вони допоможуть повнолітнім споживачам тютюну провести тест-драйв пристроїв чи нових стіків.

Якщо ж ти хочеш просто купити glo™ у Львові або придбати стіки, зробити це можна у будь-якому районі міста. З кожним днем бренд стає все популярнішим, а тому знайти його можна у багатьох точках продажу, від великих супермаркетів до АЗС та Т-кіосків у спеціалізованих магазинах. 

Як зараз працюють магазини glo™ у Львові?  

Перш ніж запланувати твій візит у фірмові простори glo™ у Львові, радимо пересвідчитись, чи бажана glo™ studio або glo™ pop-up працює за графіком. Зробити це можна за номерами телефонів, які ти знайдеш внизу цієї статті.  

Як тобі добре відомо, у 2022 – 2023 році в Україні нерідко відбуваються стабілізаційні відключення електроенергії, які можуть впливати на роботу магазинів або будь-яких інших установ. ТРЦ Forum, King Kross Leopolis та Victoria Gardens — це великі та сучасні торговельні комплекси, що оснащені потужними генераторами. Тож зазвичай стабілізаційні відключення електроенергії не заважають їм працювати за графіком. Але, якщо ти не хочеш натрапити на неприємний сюрприз, краще перевірити формат роботи магазину завчасно.  

Де купити glo™ у Львові?  

glo™ studio у ТРЦ Forum 

вул. Під Дубом, 7Б 

10:00 – 21:00  

Телефон — +3 8 050 397 08 93 

 

glo™ pop-up в ТРЦ King Kross Leopolis  

Вулиця Стрийська, 30  

Шукай на першому поверсі біля ескалатора, що веде на розважальну зону. Тобі потрібен дальній вхід від автобусних зупинок.  

10:00 – 20:00 

Телефон — +3 8 066 802 02 58 

 

glo™ pop-up в ТРЦ Victoria Gardens  

Вулиця Кульпарківська, 226А,  

1 поверх, галерея ліворуч від центрального входу.   

10:00 – 21:00 

Телефон — +3 8 050 441 09 06 

 

Дивитися на карті