Тютюнові стіки для glo: neo — що всередині?

Тютюнові стіки для glo: neo — що всередині?

З чого складаються стіки neo — розбираємо будову та матеріали.

Автор
glo™ консультант Знавець інсайтів у світі glo™

Читайте оновлений матеріал про тютюнові та капсульні cтіки glo.

Шанувальники технології нагрівання тютюну glo точно знають: не можна використовувати звичайні сигарети з пристроєм для нагрівання тютюну— знадобляться спеціальні стіки neo. Такі стіки розроблені експертами, що ставлять за мету винайти способи вживання тютюну з потенційно зниженим ризиком; вони зручні та комфортні у використанні. Але чим відрізняється стік від звичайної сигарети? З’ясовуємо, як влаштований тютюновий стік, що містить та якими міфами овіяне його використання.

З чого складаються стіки — розбираємо будову та матеріали

Сьогодні для прихильників пристрою glo розроблено neo зі спеціальною капсулою всередині. Для їхнього виробництва використовуються:

  • волокна ацетату целюлози, з яких формується фільтр;
  • тонкий сигаретний папір;
  • відновлений тютюн високої якості для оптимального використання с пристроєм glo;
  • гліцерин, що використовується для просочення тютюну та сприяє утворенню аерозолю при нагріванні;
  • ароматизовані добавки, що надають тютюну певний смак: ментоловий, ягідний або цитрусовий;
  • новинка neo містить також капсулу з ароматизованою сумішшю.

    За будовою стік дійсно схожий на звичайну сигарету, лише значно тонший: розроблений у точній відповідності до розмірів отвору в пристрої для нагрівання тютюну glo. Подрібнений відновлений тютюн обгорнуто сигаретним папером, з одного боку розміщено фільтр та повітряна камера. Простір повітряної камери між тютюном та фільтром забезпечує охолодження аерозолю від нагрітого тютюну до комфортної для вживання температури.

    Чим особливий відновлений тютюн

    Стіки для glo містять відновлений тютюн, що широко використовується у тютюновій індустрії, також відомий як «рекон» (від англ. Reconstituted Tobacco Leaf, RTL). Процес отримання відновленого тютюну передбачає подрібнення відібраних сортів тютюну, зволоження отриманої маси спеціальними речовинами, висушування сформованих листів заданої товщини, маси та подрібнення. Процес виробництва відновленого тютюну для стіків є унікальним та спеціально розробленим, щоб забезпечити вивільнення тютюнового аерозолю за відносно низької температури та зберегти м’який збалансований смак та аромат.

    neo — навіщо потрібна капсула

    Сучасні технології дозволяють зробити смак та аромат тютюнових стіків ще яскравішим та насиченішим. Це досягається за допомогою просочення тютюну спеціальними соусами або ароматизованими рідинами. В нових стіках neo це досягається за допомогою невеликої капсули, що розміщується у верхній частині фільтру. Капсула - це герметична ємність, заповнена ароматизованою рідиною, яка не контактує з повітрям, тому не втрачає своїх властивостей до вживання та зберігає насиченість. Механізм її дії доволі простий. Перед використанням необхідно натиснути (або ж «клікнути») на верхню частину стіка, щоб порушити цілісність капсули для вивільнення рідини. Рідина просочує фільтр та змішується з тютюновим аерозолем, що забезпечує дійсно інтенсивний смак.

    Стіки та міфи

                                             

    Існує чимало припущень щодо того, наскільки безпечне використання тютюнових стіків з пристроєм glo. Розглянемо найпоширеніші:

     

    1. Міф перший: до стіка звикають ще більше, ніж до звичайної сигарети.

    Як насправді: за тривалий час використання пристроїв для нагрівання тютюну жодних подібних закономірностей відстежено не було. Єдина можлива підстава для виникнення таких чуток може бути пов’язана з особливостями перехідного етапу від куріння звичайних сигарет до використання glo. Дійсно, на початку використання glo курці зі стажем (особливо ті, які звикли до міцних сигарет) помічали, що смак стіків відчувається як трохи легший. Тому на етапі пристосування до пристрою дехто потребував використання більше ніж одного стіка за раз. Проте згодом такі відчуття зникали та користувачі визначали оптимальну кількість стіків для себе.

     

    2. Міф другий: у стіках використовується не справжній тютюн, та ще й зі шкідливими хімічними добавками.

    Як насправді: тютюн, що міститься у стіках, справжній та високої якості. Єдина відмінність тютюну, що використовується у стіках – це його обробка. Для просочення тютюнової суміші використовується звичайний гліцерин, що використовується у харчовій промисловості. Для більш насиченого тютюновогу смаку в тютюнових стіках використовують спеціальні ароматизатори.

     

    3. Міф третій: капсула стіків neo ще шкідливіша ніж звичайні тютюнові стіки.

    Як насправді: усі речовини, що використовуються при створенні тютюнових стіків, є високоякісними та проходять сувору перевірку виробником. Рідина, що міститься у капсулі стіків neo, не виняток. Вона повністю безпечна та застосовується для надання стіку інтенсивних смакових якостей.


    * Тютюновмісні вироби для нагрівання не є цілком безпечними і викликають звикання.
    ** Ця продукція призначена для повнолітніх осіб, які споживають тютюн або нікотин.